Χαμός στα social media με τον άστεγο του Κολωνακίου! Επέστρεψε στο παγκάκι του για να το ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΕΙ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Χαμός στα social media με τον άστεγο του Κολωνακίου! Επέστρεψε στο παγκάκι του για να το ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΕΙ!

astegos


​Χαμός έγινε στο διαδίκτυο με την «έξωση» του κυρ Στέφανου, του 62χρονου άστεγου του Κολωνακίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε σε… παγκάκι της Μαρασλή!


Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o άντρας εκδιώχθηκε αρχικά από τους αστυνομικούς, επειδή δεν είχε χαρτιά και όταν επέστεψε του είχαν κλέψει τα λιγοστά πράγματα του.


Ωστόσο, χάρη στις αντιδράσεις των Αθηναίων και όχι μόνο, μιας και τα social media είχαν πάρει «φωτιά» μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο άστεγος επέστρεψε στο «σπίτι» του και κοιμήθηκε και πάλι στο παγκάκι του, ενώ είναι έτοιμος να βάλει και πάλι… τάξη στην περιοχή!


Όσοι έχουν περπατήσει στην Μαρασλή σίγουρα τον έχουν δει να… σκουπίζει τον δρόμο, να στολίζει με μπιμπελό το σπίτι του και να κάνει παρατήρηση σε όσους βρωμίζουν την περιοχή.Χαμός στα social media με τον άστεγο του Κολωνακίου! Επέστρεψε στο παγκάκι του για να το ΞΑΝΑΣΤΟΛΙΣΕΙ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...