Εμπρός στο δρόμος που χάραξε η Rihanna & η Miley Cyrus! Ποια τραγουδίστρια τα ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ στο νέο της VIDEO CLIP;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εμπρός στο δρόμος που χάραξε η Rihanna & η Miley Cyrus! Ποια τραγουδίστρια τα ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ στο νέο της VIDEO CLIP;;;

Iggy Azalea


Tης αρέσει να προκαλεί και οι «κακές γλώσσες» λένε πως κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στη Rihanna αλλά και στη Miley Cyrus.


Ο λόγος για την 22χρονη ράπερ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, Iggy Azalea, η οποία ζει πια στην Αμερική και προσπαθεί να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σέξι φωτογραφίες της.


Αυτή τη φορά, είδαμε την Iggy ημίγυμνη στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ «Change Your Life» το οποίο, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, αναμένεται να «ανάψει» να φωτιές.





Σημειώνεται ότι πρόσφατα, σε συνέντευξή της για το περιοδικό «Paper» η Azalea είχε μιλήσει για τη Miley Cyrus, η οποία πιστεύει ότι την αντιγράφει, αλλά και τι είναι αυτό που κοιτάνε οι άντρες όταν τραγουδάει πάνω στη σκηνή.


«Ο κόσμος θέλει να βλέπει τον κ… μου. Κάνω twerking περίπου δυόμιση χρόνια τώρα. Είμαι η πρώτη λευκή που το ξεκίνησε και τα βίντεό μου είχαν εκατομμύρια views. Η Miley τα είδε φαίνεται και σκέφτηκε πως θα είναι καλή ιδέα να δοκιμάσει να κάνει το ίδιο», είπε η 22χρονη.



Εμπρός στο δρόμος που χάραξε η Rihanna & η Miley Cyrus! Ποια τραγουδίστρια τα ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ στο νέο της VIDEO CLIP;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...