Νοτιοκορεάτισσα προσπάθησε να γίνει Miranda Kerr!!! Που έκανε πλαστική;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Νοτιοκορεάτισσα προσπάθησε να γίνει Miranda Kerr!!! Που έκανε πλαστική;;;

kerr


Δύο φορές ξάπλωσε στο χειρουργικό κρεβάτι η νεαρή Νοτιοκορεάτισσα που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να καταφέρει να μεταμορφωθεί -ή έστω να μοιάσει λίγο- στον διάσημο «άγγελο» της Victoria’s Secret, την Αυστραλιανή Miranda Kerr.


Η κοπέλα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού η οποία προσκαλεί συνήθως εκκεντρικές προσωπικότητες.


Η κοκκινομάλλα νεαρή είπε ότι όλοι προσπάθησαν να τη μεταπείσουν, εκλιπαρώντας την να μην προσχωρήσει στις χειρουργικές επεμβάσεις, όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη να υποστεί τον πόνο, φανερά επηρεασμένη από το φαινόμενο «Miranda Kerr» που έχει «χτυπήσει» τον τελευταίο καιρό την Ν. Κορέα.


«Άλλαξα μόνο τη μύτη και τα μάτια μου. Ευτυχώς τα μάγουλά μου ταν αρκετά στρογγυλά», είπε η κοπέλα η οποία τελικά δεν κατάφερε να γίνει Miranda…Νοτιοκορεάτισσα προσπάθησε να γίνει Miranda Kerr!!! Που έκανε πλαστική;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...