Η Kardashian «ανέβασε» την πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ του ΠΙΣINOY της... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η Kardashian «ανέβασε» την πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ του ΠΙΣINOY της...

kardashian


Αυτό το κορίτσι έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Δεν εξηγείται αλλιώς. Αγαπάει τον εαυτό της και το σώμα της όσο τίποτα. Τον τελευταίο καιρό έχει λιώσει στο γυμναστήριο για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Νομίζατε ότι θα τη γλιτώνατε με τα στενά φορεματάκια που φοράει; Όχι βέβαια! Για την Kardashian τα σεxy φορέματα δεν είναι τίποτα. Αν δεν βάλει σεxy photo με φόντο τα oπiσθιά της θα σκάσει σου λέει. Κι έτσι και έκανε λοιπόν!

Η Κim πόσταρε σήμερα φωτογραφία της φορώντας ένα λευκό κορμάκι να το πούμε, μαγιό; Θα σας γελάσουμε. Το θέμα είναι ότι η Kim με υπερηφάνεια έβγαλε τη selfie σεxy photo της και έτρεξε να τη δημοσιεύσει. Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τον πiσiνό της που είναι εξωπραγματικός; Το στήθos της που εννοείται φρόντισε να μας το δείξει; Η αλήθεια είναι ότι αδυνάτισε πολύ.


Τα πόδια της είναι σμιλεμένα και η κοιλιά της εξαφανίστηκε. Όπως και να έχει όμως καλή μας Kim, με αυτό τον πiσiνό πάντα θα φαίνεσαι… αλλόκοτη. Μα καλά γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της; Μια χαρά θα ήταν αν δεν είχε τέτοια μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις.




Η Kardashian «ανέβασε» την πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ του ΠΙΣINOY της...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...