Μητέρα και γιος σε ΣEΞουαλικά τρίγωνα με γυναίκα που έπεισαν ότι είχε «δεθεί» με μάγια ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μητέρα και γιος σε ΣEΞουαλικά τρίγωνα με γυναίκα που έπεισαν ότι είχε «δεθεί» με μάγια

magia


Συγκλονιστική η ιστορία 34χρονης γυναίκας, που έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιού της πείθοντάς την ότι είναι «δεμένη» με μάγια, ώστε να της αποσπάσουν τελικά 112.000 ευρώ ενω παράλληλα την έπεισαν να συνευρεθεί μαζί τους εpωτικά.

Η ιστορία ξεκινά από το 2003 όταν 24χρονη ακόμα τότε η γυναίκα, προσέφυγε στην «μάγισσα» επειδή την είχε εγκαταλείψει ο σύντροφός της. Εκείνη εκμεταλλευόμενη την κλονισμένη ψυχολογική της κατάσταση και την έπεισε ότι την έχουν δέσει με μάγια και με διάφορα σκευάσματα και ιεροτελεστίες έπρεπε να τα λύσει. Τα μάγια ωστόσο, ήταν με το αζημίωτο καθώς η 59χρονη απέσπασε σε μια δεκαετία πάνω από 112.000 ευρώ, αναφέρει η Epsresso.


Οταν κάποια στιγμή η αφελής γυναίκα τους υποπτεύθηκε, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί τους, ωστόσο η «μάγισσα» την έπεισε ότι για να λυθεί η «βαριά κατάρα», έπρεπε να κάνει εpωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της. Η 34χρονη δέχθηκε, ωστόσο η «μάγισσα» είχε άλλες επιδιώξεις κατά νου, καθώς είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες και την απείλησε πως εάν δεν τις έδινε 20.000 ευρώ, τότε θα το δημοσιοποιούσε. Η νεαρή γυναίκα ενέδωσε, ωστόσο οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν με την 34χρονη να απευθύνεται εν τέλει στην αστυνομία.

Υπό τις κατευθύνσεις της αστυνομίας, έκλεισε ραντεβού με τους δυο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπη για να τους δώσει τα χρήματα, αλλά μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στην 59χρονη «μάγισσα» και το γιο της.

Η έρευνα στο σπίτι της «μάγισσας», έδειξε αρκετά κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, βιβλία μαγείας, σύνεργα για μυστικιστικές τελετές, αλλά και δύο όπλα. Οι δύο απατεώνες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απάτη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.


gios mana



Μητέρα και γιος σε ΣEΞουαλικά τρίγωνα με γυναίκα που έπεισαν ότι είχε «δεθεί» με μάγια

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...