Επαναληπτική εξέταση DNA ζητά το ζευγάρι που υποστηρίζει πως η μικρή Μαρία είναι κόρη του ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Επαναληπτική εξέταση DNA ζητά το ζευγάρι που υποστηρίζει πως η μικρή Μαρία είναι κόρη του

DNA


Την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 4χρονης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, συγκλονίζουν, πραγματοποιείται από τις αρχές αγώνας για να βρεθούν οι πραγματικοί γονείς της.

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, o Ιάκωβος Τρικαλίδης και η σύζυγος του Βέρα Τρικαλίδητου, οι οποίοι είχαν χάσει το νεογέννητο παιδί τους το 2009, ζήτησαν να υποβληθούν σε εξετάσεις DNA για να διαπιστώσουν κατά πόσον η μικρή Μαρία είναι το χαμένο αγγελούδι τους, καθώς ταιριάζουν τόσο η ηλικία όσο και τα χαρακτηριστικά.


Το ζευγάρι καταγγέλλει πως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν τους επέτρεψαν να δουν το νεκρό παιδί τους, ισχυριζόμενοι ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης. Ωστόσο, επειδή η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης οι γονείς ζήτησαν εκταφή της σωρού για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι το φέρετρο του παιδιού τους ήταν άδειο.

Όμως, αν και το ζευγάρι έχει ήδη εξετασθεί με τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ DNA να δείχνουν πως δεν είναι αυτοί οι γονείς της Μαρίας, θα ζητήσουν να γίνει νέα δειγματοληψία, καθώς θεωρεί πιθανό να έχει αλλοιωθεί το πρώτο δείγμα.

Την ίδια στιγμή δείγματα DNA γονέων από τουλάχιστον επτά χώρες έχουν αποσταλεί στα ελληνικά εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες, με γονείς που ζητούν να μάθουν αν η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί.



Επαναληπτική εξέταση DNA ζητά το ζευγάρι που υποστηρίζει πως η μικρή Μαρία είναι κόρη του

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...