Τι βγάζει ερωτικά από τα..ρούχα τους άνδρες και γυναίκες! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τι βγάζει ερωτικά από τα..ρούχα τους άνδρες και γυναίκες!

gousta

Μπορεί οι διάσημες του Χόλιγουντ να μην χάνουν ευκαιρία για  να φιγουράρουν  τα τατουάζ πάνω στο σώμα τους αλλά από ότι φαίνεται οι άνδρες μένουν απαθείς στην θέα τους. Πίσω όμως δεν πάει ούτε το ωραίο φύλλο το οποίο δεν δείχνει να συγκινείται στη θέα ενός άνδρα με τατουάζ.



Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 500 ανθρώπων από δημοφιλής ιστοσελίδα του εξωτερικού απέδειξε πως οι άνδρες δεν συγκινούνται ερωτικά από τις γυναίκες που έχουν κάνει

τατουάζ, η αναπνοή τους μυρίζει άσχημα, καπνίζουν , στολίζουν το σώμα  τους με κοσμήματα (πίρσινγκ) και δαγκώνουν  όλη την ώρα τα νύχια τους.




Η ίδια μελέτη κατέστησε σαφές ότι οι γυναίκες δεν έλκονται από άνδρες που έχουν υπερβολικά μούσια,  η αναπνοή τους είναι κακή, έχουν τρυπήσει το σώμα τους με σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα, έχουν κάνει τατουάζ και καπνίζουν.




Το σημείο που εντυπωσίασε τους ερευνητές ήταν το γεγονός ότι και τα δυο φύλλα θωρούν στο ίδιο ποσοστό ως ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο την κακή αναπνοή και το κάπνισμα.





Τι βγάζει ερωτικά από τα..ρούχα τους άνδρες και γυναίκες!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...