ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! Λίγο έλειψε να... παίξουν μπουνιές Ευαγγελάτος - Μαλέλης!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! Λίγο έλειψε να... παίξουν μπουνιές Ευαγγελάτος - Μαλέλης!!!

skai


Πανικός έγινε στο κανάλι του Φαλήρου τη Παρασκευή με τον Ευαγγελάτο να ουρλιάζει και να ακούγεται μέχρι το… Λαγονήσι! Τα πράγματα παραμένουν τεταμένα τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ.


Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο τη Παρασκευή, λίγο πριν από την έναρξη της ενημερωτικής του εκπομπής με αφορμή την απόφαση του Σταμάτη Μαλέλη να αλλάξει τους καλεσμένους του. Ο τελευταίος λέγεται ότι προόριζε τους καλεσμένους για το δελτίο ειδήσεων.


Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που οι καλεσμένοι έρχονται για άλλη εκπομπή και βγαίνουν σε κάποια άλλη. H εμφανής απουσία στρατηγικής, στόχου και προτεραιοτήτων έχει μετατρέψει τον ΣΚΑΙ σε καζάνι που βράζει. Το κανάλι του Φαλήρου έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του σε επίπεδο τηλεθέασης και ο αναβρασμός είναι έντονος.


Μέσα στο χάος ο Σταμάτης Μαλέλης αναμένεται να δράσει άμεσα αφού πολλά από τα πρόσωπα που βρήκε στο κανάλι δεν θεωρεί ότι έχουν να πουν κάτι στο τηλεοπτικό κοινό.


Οι απαιτήσεις της Σίας Κοσιώνη να έχει αποκλειστικούς σχολιαστές στο δελτίο και όχι τους ίδιους με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έχουν οξύνει ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. Τα μονοψήφια νούμερα σχεδόν σε όλες τις ζώνες έχουν φέρει γκρίνια και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες.ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! Λίγο έλειψε να... παίξουν μπουνιές Ευαγγελάτος - Μαλέλης!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...