ΣΟΚ: Σκότωσε την έγκυο φίλη του και την τάισε στους γύπες ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ: Σκότωσε την έγκυο φίλη του και την τάισε στους γύπες

egklima

Η σχέση τους, όπως αναφέρουν οι φίλοι τους, δεν ήταν ποτέ ήρεμη. Αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι όταν ο 32χρονος χασάπης από τη Μαδρίτη μάθαινε ότι η 30χρονη φίλη του είναι έγκυος, θα τη σκότωνε με τόσο φρικιαστικό τρόπο.


Ο Χοσέ Μιγκέλ Ταμάγιο έχασε κάθε ίχνος ψυχραιμίας στην είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Καρολίνα Μπερνάλ Γκόμεζ. Όχι μόνο τη σκότωσε αλλά την τεμάχισε και τάισε με τα κομμάτια της γύπες! Τα κομμάτια τα μετέφερε στη μοναδική φυλασσόμενη περιοχή που υπάρχει στην Ευρώπη για τους άγριους γύπες, που είναι κοντά στη Μαδρίτη.


Ο σφαγέας δεν βιάστηκε να δηλώσει την εξαφάνισή της. Πέρασαν εβδομάδες μέχρι να εμφανιστεί στις αρχές και να …την αναζητήσει. Αυτή η καθυστέρηση είναι που δημιούργησε υποψίες στην ισπανική αστυνομία. Οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του τους οδήγησε τελικά να αντιληφθούν ότι είχαν μπροστά τους τον ίδιο τον δολοφόνο. Η ανακριτική διαδικασία αποκάλυψε το αποτρόπαιο έγκλημα.


 
ΣΟΚ: Σκότωσε την έγκυο φίλη του και την τάισε στους γύπες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...