Σοκ στο Λουτράκι: Την πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σοκ στο Λουτράκι: Την πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της!

loutraki


Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στο Λουτράκι, όπου σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε χτυπημένη μια 62χρονη, έξω από την πολυκατοικία, που διαμένει στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.


Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της κορινθιακής λουτρόπολης και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη ή τους δράστες και να διαλευκάνει την υπόθεση.


Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, λίγο μετά τις 2.30 μετά το μεσημέρι, βρήκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε την 62χρονη γυναίκα χτυπημένη στο κεφάλι και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος και κάτω από την μασχάλη.


Η αστυνομία άρχισε να αναζητά την 62χρονη, ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε μια φίλη της, η οποία την έψαχνε και δεν μπορούσε να την εντοπίσει.


Να σημειώσουμε ότι έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας, αν και λείπει ένα τσαντάκι μέσης που είχε μαζί της η 62χρονη, αλλά τόσο το διαμέρισμά της στην πολυκατοικία, όπου κανείς δεν αντιλήφθηκε το συμβάν, όσο και το κατάστημα που διατηρεί στο Λουτράκι δεν έχουν πειραχτεί.


Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου κι εξετάζεται το ενδεχόμενο, λόγο της κρισιμότητας της κατάστασής της, κυρίως από το χτύπημα στο κεφάλι, να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.



Σοκ στο Λουτράκι: Την πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...