ΣΟΚ από Συρία! Έμβυο με σφαίρα στο κρανίο - Στοχεύουν έγκυες γυναίκες! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ από Συρία! Έμβυο με σφαίρα στο κρανίο - Στοχεύουν έγκυες γυναίκες!

suria

Έγκυες γυναίκες είναι στόχοι ελεύθερων σκοπευτών στη Συρία και μάλιστα “επιβραβεύονται” μ΄ αυτό με μερικά πακέτα τσιγάρα.

Η αποκάλυψη που δημοσιεύεται στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, είναι ανατριχιαστική και συνοδεύεται από τη φωτογραφία ενός εμβρύου στο οποίο έχει “καρφωθεί” η σφαίρα ενός ελεύθερου σκοπευτή.Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι αυτές τις βολές τις κάνουν ελέυθερεοι σκοπευτές του Άσαντ οι οποίοι έχουν λάβει σχετικές εντολές να “προτιμούν” ως στόχους τις έγκυες γυναίκες. Και για κάθε τέτοιο στόχο αμείβονται με μερικά πακέτα τσιγάρα!


Σε μία μόνο ημέρα περισσότερες από έξι έγκυες γυναίκες είχαν χτυπηθεί από πυρά ελεύθερων σκοπευτών. Οι περισσότερες επιβίωσαν όχι όμως και τα έμβρυα.


Η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει τη φωτογραφία της ακτινογραφίας που δείχνει ένα έμβρυο να έχει σφηνωμένο στο κρανίο του μια σφαίρα .ΣΟΚ από Συρία! Έμβυο με σφαίρα στο κρανίο - Στοχεύουν έγκυες γυναίκες!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...