Εγκαινιάζεται το νέο σχολείο στα Μελισσάτικα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εγκαινιάζεται το νέο σχολείο στα Μελισσάτικα

sxoleio


Το νεόδμητο κτίριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας στα Μελισσάτικα εγκαινιάζεται αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη.


Το έργο, συνολικής δαπάνης 779.541,54 € (προϋπολογισμός μελέτης 1.670.000,00 €), κατασκευάστηκε με πόρους από το Ε.Π. «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013», άξονας Προτεραιότητας 4 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Την εκτέλεση του έργου ανέλαβε η εταιρεία ΘΕΚΑΤ ΑΤΕ ενώ η μελέτη είχε συνταχθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.


Το νέο διώροφο διδακτήριο διαθέτει 9 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 150 τετραγωνικών μέτρων, γραφεία διεύθυνσης, κυλικείο και ανελκυστήρα για τη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 1.525,21τ.μ., ενώ το σύνολο των επιφανειών όλων των ορόφων του συγκροτήματος φτάνει τα 1.117,14τ.μ. Τέλος, στο προαύλιο του σχολείου έχουν διαμορφωθεί μικρά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.


 


 


 



Εγκαινιάζεται το νέο σχολείο στα Μελισσάτικα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...