Παντρεμένος με μοντέλο από τη Σουηδία ο Λάκης Γαβαλάς! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παντρεμένος με μοντέλο από τη Σουηδία ο Λάκης Γαβαλάς!

gavalas


Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την φυλακή αλλά και τον γάμο του με ένα μοντέλο από τη Σουηδία.

Ο γνωστός σχεδιαστής εξομολογήθηκε το πώς βίωσε τον 14μηνο εγκλεισμό τους στις φυλακές Κορυδαλλού και τελικά επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ.

«Ο Λάκης Γαβαλάς δεν πεθαίνει. Η εταιρία Λάκης Γαβαλάς ας πεθάνει εκατό φορές. Ένας artist ζει ακόμα και στο δρόμο. Αφού κατάφερα και άντεξα μετά από όλα αυτά, δε με σκιάζει τίποτα. Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να μείνω στο δρόμο να κάνω οτοστόπ και να δω πως θα μου φερθεί ο πρώτος που θα σταματήσει», δήλωσε ο γνωστός μόδιστρος, συμπληρώνοντας ότι προσπάθησε να προσαρμοστεί τον καιρό που βρισκόταν στη φυλακή, μιλώντας πολύ, διακοσμώντας το κελί του και προσθέτοντας αρωματικά χώρου.


«Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έπρεπε να δώσεις σημασία σε κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να μην ασχολούνται αρνητικά μαζί σου. Αν κάποιος ασχοληθεί αρνητικά μαζί σου μπορεί να σε σκοτώσει και να μην πάρεις είδηση», ανέφερε ο Λάκης και εξομολογήθηκε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από τη φυλακή, ήταν να πάει στο ξενοδοχείο ενός φίλου του που βρίσκεται δίπλα από τη θάλασσα για να πάρει οξυγόνο.

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του: «είχα σχέση 9 χρόνια και παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Η κοπέλα είναι από τη Σουηδία. Λέγεται Τόριλ Γιόχανσον και ήταν μοντέλο. Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα το 1979, ήμουν σε μια υστερία και με τα νεύρα που είχα χωρίσαμε».




Παντρεμένος με μοντέλο από τη Σουηδία ο Λάκης Γαβαλάς!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...