Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ του Γιώργου Λιάγκα: "Τρώω... ΠΑΝΤΟΦΛΑ από τη Φαίη" ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ του Γιώργου Λιάγκα: "Τρώω... ΠΑΝΤΟΦΛΑ από τη Φαίη"

liagkas


Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τους τσακωμούς που έχει στο σπίτι με τη Φαίη Σκορδά και αν σ’ αυτούς τους τσακωμούς έχουν βγει… μαχαίρια.


«Στο σπίτι δεν έχουμε τις σκηνές που είδατε στο τρέιλερ. Οι τσακωμοί μας είναι λεκτικοί, μαχαίρια δεν έχουν βγει ακόμα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Έτσι  κι εμείς έχουμε τσακωθεί, αλλά μαχαίρια δεν έχουμε βγάλει, μέχρι παντόφλα πάμε», είπε.


Ο παρουσιαστής μίλησε όμως για τον μονάκριβο γιο του που φέτος ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό.


«Ο μικρός φέτος για πρώτη φορά πήγε παιδικό σταθμό και γυρνάει στο σπίτι γεμάτος νέες εμπειρίες και γεμάτος ιώσεις. Ζούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Στην αρχή γκρίνιαξε λίγο, αλλά τώρα του αρέσει πάρα πολύ», είπε ο παρουσιαστής.


Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν όμως αποκαλυπτικός και για τα επαγγελματικά του σχέδια, αφού επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και είπε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει βραδινό show στον ΑΝΤ1.


«Από το καλοκαίρι έχω κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ότι από τα Χριστούγεννα μπορεί να κάνουμε και κάτι βραδινό, αλλά επειδή τώρα ήταν τόσο έντονη η προετοιμασία του νέου πρωινού του ΑΝΤ1 δεν έχουμε κάνει κάποια άλλη συζήτηση. Φαντάζομαι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει», είπε.


Πάντως ούτε και φέτος θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν που θα παρουσιάζει εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του.


«Έχουμε ένα διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, οπότε τα δύο επόμενα χρόνια, αν όλα πάνε καλά και είναι ευχαριστημένο και το κανάλι, θα κάνουμε πρωινό», είπε.


Όσο για τον ανταγωνισμό; Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ευγενής και διακριτικός.


«Ποτέ δεν πρόκειται να ακούσετε από εμένα να πω κάτι για ανθρώπους που δουλεύουν. Το σημαντικό είναι να υπάρχει δουλειά. Τώρα αν θα δουλεύουν ζευγάρια, αν θα δουλεύουν κατά μόνας, κτλ, το σημαντικό είναι να υπάρχει δουλειά για όλους»,είπε.



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ του Γιώργου Λιάγκα: "Τρώω... ΠΑΝΤΟΦΛΑ από τη Φαίη"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...