"Γιάννη θα με κάνεις να σε μισήσω"! ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ Μενεγάκη-Λάτσιου. Όλοι οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ-ΦΩΤΙΑ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

"Γιάννη θα με κάνεις να σε μισήσω"! ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ Μενεγάκη-Λάτσιου. Όλοι οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ-ΦΩΤΙΑ!

menegaki


Το μυστικό ραντεβού κατέληξε σε αποτυχία. Πήγαν να τα βρουν, αλλά από τότε δεν μιλιούνται. Οι βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν. Το περιοδικό «Yes!» έχει όλο το διάλογο-φωτιά.


Ένας πόλεμος χωρίς τέλος. Και πλέον το λόγο έχουν μόνο οι δικηγόροι. Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος προσπάθησαν να τελειώσουν εξωδικαστικά τη διαμάχη τους, όμως η συνάντησή τους κατέληξε ξανά σε αδιέξοδο και τα πράγματα έγιναν χειρότερα από ό,τι ήταν.


Το ραντεβού κλείστηκε για το Κεφαλάρι. Έπειτα από αρκετό καιρό ο Γιάννης και η Ελένη μίλησαν με σκοπό να λύσουν μια και καλή τις διαφορές τους, αφού η δικαστική τους διαμάχη έχει γίνει σίριαλ. Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Και οι δύο κράτησαν μυστικό το ραντεβού τους ακόμη και από τους στενούς τους συνεργάτες. Δεν ήθελαν να ξέρει κανείς τίποτα. Εκείνο το πρωινό δεν άργησε κανείς τους. Πρώτος έφτασε ο Γιάννης Λάτσιος και δύο λεπτά αργότερα η Ελένη. Μια τυπική χειραψία και τίποτα περισσότερο πριν ξεκινήσει η κουβέντα τους. Το κλίμα ήταν ψυχρό μεταξύ τους. Δεν χρειαζόταν να είσαι μάντης για να το καταλάβεις. Τίποτα δεν θύμιζε ότι οι δυο τους ήταν κάποτε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Δυστυχώς το ραντεβού δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι ίδιοι. Στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία, αφού, ανάμεσα στον Γιάννη και την Έλενα φαίνεται πως υπάρχει πλέον χάος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση οι δυο τους να τα ξαναβρούν εξωδικαστικά, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει έστω και λίγο νερό στο κρασί της.


Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «Yes!», από τις φωνές και την ένταση η κατάσταση ξέφυγε. Τόσο ο Λάτσιος όσο και η Μενεγάκη ήταν ανυποχώρητοι στις θέσεις τους και οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι έξω.

«Αυτά δεν είχαμε συμφωνήσει; Τώρα γιατί τα γυρίζεις; Επηρεάζεσαι από τρίτους;», φώναζε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ο οποίος προφανώς έριχνε «καρφί» για το ρόλο του Ματέο στην κόντρα του με την Ελένη. «Τι είναι αυτά που λες;» απάντησε η Μενεγάκη. «Αυτό αφορά μόνο εμάς τους δύο και κανέναν άλλο». Η οργή τους ήταν ολοφάνερη. Στο ραντεβού επιχειρήθηκε να γεφυρωθεί το χάσμα τους, αλλά στο τέλος του όλες οι γέφυρες είχαν κοπεί. Η Ελένη φανερά εκνευρισμένη σηκώθηκε κι έφυγε, ενώ ο Λάτσιος αποχώρησε αφού εκείνη μπήκε στο αμάξι και… εξαφανίστηκε.


Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν. Τώρα η συνεννόηση γίνεται μόνο μέσω των δικηγόρων τους. Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το «Yes!», η διαφορά ανάμεσα στον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έγκειται στα κοινά περιουσιακά τους αποκτήματα την περίοδο που ήταν παντρεμένοι. Όσοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει θέμα με το διαζύγιό τους, το περιοδικό«Yes!» πρώτο σας είχε πληροφορήσει ότι αυτό είχε εκδοθεί στο τέλος του 2010. Το πρόβλημά τους είναι καθαρά οικονομικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσω της δικαστικής οδού, αφού οι δυο τους πλέον δεν μιλιούνται!



"Γιάννη θα με κάνεις να σε μισήσω"! ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ Μενεγάκη-Λάτσιου. Όλοι οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ-ΦΩΤΙΑ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...