Ο φακός τους έπιασε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ. Δείτε τι κάνει ζευγάρι στο πεζοδρόμιο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο φακός τους έπιασε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ. Δείτε τι κάνει ζευγάρι στο πεζοδρόμιο

florentia


Είναι απίστευτο τι μπορεί…κανείς να δει μπροστά του, όταν περπατά αμέριμνος στο πεζοδρόμιο, βολτάροντας ή επιστρέφοντας σπίτι του.


Το ανεξέλεγκτο πάθος, σε συνδυασμό με ένα ποτηράκι παραπάνω, οδήγησε ένα ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις σε κεντρικό δρόμο της Φλωρεντίας. Νεαρό ζευγάρι, μην αντέχοντας να συγκρατήσει τις ορμές του ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο και οι δύο άρχισαν να γδύνουν ο ένας τον άλλο, μην υπολογίζοντας ότι από μπροστά τους περνούσαν άνθρωποι.

Παρότι κάποιοι περαστικοί τους πλησίασαν και μάλιστα, ένας τους έβγαλε και φωτογραφία με το κινητό του, εκείνοι τους αγνόησαν και δε διέκοψαν την ερωτική επαφή. «Ήταν εμφανώς μεθυσμένοι, ίσως ακόμα και υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν υπήρχε κανένα φιλικό πρόσωπο κοντά τους για να τους σταματήσει. Είναι εξωφρενικό να συμβαίνουν τέτοια επεισόδια. Μοιάζει σαν να μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε.


Η παρακμή είναι γενικευμένη, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει ρόλο η παιδεία», δήλωσε στην εφημερίδα IlGazzettino ο άνθρωπος που απαθανάτισε το πάθος των δύο εραστών, ίσως, όμως, λίγο πριν εκδηλωθεί πλήρως.


Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζευγάρι στη Φλωρεντία κάνει σεξ σε κοινή θέα, καθώς άλλοι δύο νεαροί το 2012 είχαν εντοπιστεί να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά σε εκκλησία και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.




Ο φακός τους έπιασε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ. Δείτε τι κάνει ζευγάρι στο πεζοδρόμιο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...