Νέος τύπος εσωρούχων φιλτράρει τα δύσοσμα αέρια ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Νέος τύπος εσωρούχων φιλτράρει τα δύσοσμα αέρια

esorouxa


Το νέο «θαύμα» της Shreddies είναι ένα εσώρουχο που υπόσχεται να μας απαλλάξει από τις δυσώδεις οσμές του πάντα αεικίνητου εσωτερικού μας κόσμου.


Και δεν κάνουμε καθόλου πλάκα! Αν πιστέψουμε μάλιστα τα στατιστικά του εσωρούχου, μπορεί να πνίξει την οσμή και να εξουδετερώσει τη δυσάρεστη μυρωδιά μέχρι και 200 φορές πάνω από τη βρόμα της κοινής… διαδικασίας.


Για όποιον λοιπόν ταλαιπωρείται από εντερικές ενοχλήσεις και επιδίδεται συχνά στο «σπορ», η λύση ακούει στο όνομα «Shreddies», το εσώρουχο που σου επιτρέπει να… εκφράζεσαι ελεύθερα χωρίς να μοιάζει ότι έπεσε αμπούλα στο χώρο!Η τεχνολογία πίσω από τα Shreddies χρησιμοποιεί ένα λεπτό, εύκαμπτο και πορώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα (Zorflex), το οποίο μαθαίνουμε ότι είναι το ίδιο ακριβώς που εφαρμόζεται σε αντιασφυξιογόνες μάσκες και στολές χημικού πολέμου!


Το εσώρουχο φυλακίζει τις δυσάρεστες αναθυμιάσεις και τις εξουδετερώνει, ενώ ανανεώνει τη δράση του βάζοντάς το απλώς στο πλυντήριο (στο χέρι δεν προτείνουμε να το πλύνετε!).Σε ανδρική και γυναίκεια εκδοχή, το hi-tech εσώρουχο της Shreddies Ltd. ήρθε να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τα δεσμά των εσωτερικών διαταραχών!Δεν ξέρουμε πώς, αλλά οι αναφορές θέλουν τον ποδοσφαιριστή Φρανκ Λάμπαρντ να φορά ήδη το εσώρουχο, που κυκλοφορεί στη Βρετανία εδώ και 11 μήνες, οπότε λόγοι για ντροπή δεν υπάρχουν. Και ναι, αν διερωτάστε, είναι η σύγχρονη απάντηση στην κλανιόλα!Νέος τύπος εσωρούχων φιλτράρει τα δύσοσμα αέρια

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...