Η Ρούλα θα δείξει στον Κωστόπουλο πως το… κάνουν ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Η Ρούλα θα δείξει στον Κωστόπουλο πως το… κάνουν

koromila


Η Ρούλα Κορομηλά θα είναι η πρώτη καλεσμένη στο νέο πρωινό του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και έρχεται για να του μάθει πως γίνεται το παιχνίδι και πως να αντιμετωπίσει το ως επί το πλείστον γυναικείο του κοινό.


Όπως ανακοίνωσε και το Mega στο λογαριασμό του στο Twitter, η παλιά καραβάνα, Ρούλα Κορομηλά, θα κάνει ποδαρικό στο «Πρωινό mou» στην παρθενική σεζόν του Πέτρου Κωστόπουλου στην παρουσιάση πρωινού προγράμματος και θα του δείξει τα κατατόπια.

Η ιστορία λέει ότι ο Κωστόπουλος έχει κάνει δύο φορές ποδαρικό στο παρελθόν στη Ρούλα. Μία ήταν στην εκκίνηση του «Μπράβο» στο Mega όπου τον έβαλε και χόρεψε Blues Brothers. Η δεύτερη ήταν στο Greek Idol όπου τον κάλεσε σαν guest κριτή με αποτέλεσμα ο Κωστόπουλος να μείνει εκεί μόνιμα.

Η Ρούλα που έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πλατό, επανεμφανίζεται για χάρη του Πέτρου Κωστόπουλου και εκτός από τις συμβουλές της θα μιλήσει για το τι κάνει αυτό τον καιρό και για το αν σκοπεύει να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες.Η Ρούλα θα δείξει στον Κωστόπουλο πως το… κάνουν

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...