Άγρια νύχτα στο σπίτι του Λιάγκα! Η προδοσία & ο μεγάλος καβγάς με τον Ουγγαρέζο - Όλες οι βαριές κουβέντες! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Άγρια νύχτα στο σπίτι του Λιάγκα! Η προδοσία & ο μεγάλος καβγάς με τον Ουγγαρέζο - Όλες οι βαριές κουβέντες!

kontra


Πρώτο το «Yes!» μας είχε αποκαλύψει τη μεγάλη κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τώρα μας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και τις βαριέςκουβέντες που ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο (πρώην) φίλους.


Μια φιλία μπήκε μέσα σε μία στιγμή στο χρονοντούλαπο. Γιώργος και Δημήτρης πλέον είναι στα μαχαίρια. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, αλλά μόνο το «Υes!» σας αποκάλυψε την πραγματική αλήθεια για τη σχέση των δύο αντρών. Πλέον, οι δυο τους μιλάνε για την κόντρα τους μόνο μέσω συνεντεύξεων στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Την αρχή την έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι πράγματα που αφορούν περισσότερο προσωπικές συζητήσεις. Αυτό που έχω να πω μέσα από την καρδιά μου είναι “καλή επιτυχία” και στα παιδιά και σε μας φυσικά. Πάντα ευχαριστώ τον Γιώργο και τη Φαίη για όσα έμαθα κοντά τους τα τρία χρόνια της συνεργασίας μας», είπε ο 33χρονος παρουσιαστής απαντώντας στο γιατί δεν ακολούθησε το τηλεοπτικό ζευγάρι στον ΑΝΤ1. Έπειτα από κάποιες μέρες σειρά είχε ο Γιώργος Λιάγκας να δώσει τη δική του απάντηση: «Με τον Δημήτρη αν μιλάμε ή αν δεν μιλάμε δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές της τηλεοπτικής στέγης και με τα κανάλια, να είναι ξεκάθαρο. Τον Δημήτρη τον αγαπώ. Είναι ένας άνθρωπος που για τρία χρόνια τον βάλαμε μέσα στο σπίτι μας, στην οικογένειά μας και όπως όταν κάτι συμβαίνει μέσα σε μια οικογένεια… τα εν οίκω μη εν δήμω». Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του πρώην φίλου του: «Τιμώ και σέβομαι τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, πόσο μάλλον με τον Γιώργο και τη Φαίη. Τίποτε άλλο. Πάμε και συνεχίζουμε. Εγώ αποδίδω στο ότι τρομοκρατηθήκαμε μετά απ’ αυτόν το χωρισμό και θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Όλα θα πάνε καλά». Σε ό,τι αφορά την παραμονή του στο MEGΑ δήλωσε: «Ένιωθα ότι ήταν σωστό να παραμείνω στο κανάλι που με ανέδειξε και με βοήθησε. Την απόφαση την πήρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ήθελα να το κάνω αυτό γιατί θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα».


«Είμαι μαζί σου»


Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είπαν το μεγάλο «ναι» στον ΑΝΤ1. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το ζευγάρι άρχισε να κάνει τα νέα του σχέδια για τη «μετακόμισή» τους στο καινούριο τους κανάλι. Ο Γιώργος δεν ήθελε μεγάλες αλλαγές στο team του. Ήθελε να διατηρήσει τον βασικό κορμό των τριών προηγούμενων ετών στο MEGA. Γι’ αυτόν το λόγο και έκανε πρόταση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη Σάσα Σταμάτη να τον ακολουθήσουν στον ΑΝΤ1. Και οι δύο δέχτηκαν μετά χαράς. «Είμαι μαζί σου», είχε πει ο Ουγγαρέζος στον Λιάγκα. Μέχρι εδώ κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα πήγαιναν άψογα και για τους τέσσερις. Η «μυστική συμφωνία», όμως, έπεσε στ’ αυτιά ανθρώπων του MEGA που ήθελαν να κρατήσουν τόσο τον Δημήτρη, όσο και τη Σάσα – η δεύτερη αμέσως απάντησε αρνητικά και προτίμησε να ακολουθήσει το ζευγάρι.  Το MEGA εκείνη τη στιγμή έκανε ρελάνς για να «σπάσει» την ενότητα που υπήρχε στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό mou». Η τακτική ήταν η εξής: «Προσφέρουμε διετές συμβόλαιο στον Ουγγαρέζο συν την παρουσίαση εκπομπής, προκειμένου να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει σε μας».  Εκείνη τη στιγμή άρχισαν σιγά σιγά τα πράγματα να αλλάζουν. Το «Είμαι μαζί σου» στον Λιάγκα μετατράπηκε σε βαθιές σκέψεις για τον Δημήτρη. Έπρεπε να σκεφτεί καλά τι θα κάνει και έπειτα από πολλές μέρες βαθιάς περισυλλογής κατέληξε στην απόφαση να πάρει πίσω την υπόσχεσή του που είχε δώσει στν… φίλο του Λιάγκα και να συμφωνήσει να παραμείνει στο MEGA.


Έξω φρενών


Όλα γύρισαν τούμπα για τον Γιώργο Λιάγκα. Τι ήθελε να το μάθει αυτό; Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε… Μόλις του έγινε γνωστό ότι ο κολλητός του του γύρισε την πλάτη και προτίμησε τον ΑΝΤ1 έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω… Αμέσως τον παίρνει τηλέφωνο καιτον καλεί σπίτι του. Ο Ουγγαρέζος δέχεται να πάει, γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα της συνάντησής τους. Είναι προετοιμασμένος κι εκείνος για τη μεγάλη μάχη που θα δώσει. Ξέρει τι θα ακούσει από τον Λιάγκα και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι έτοιμος να αποκρούσει τις επιθέσεις του. Μόλις συναντήθηκαν οι δύο φίλοι το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο. «Με πρόδωσες», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν το περίμενα από σένα αυτό». Η Φαίη μάταια προσπαθούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του συζύγου της. Ο Γιώργος δεν άκουγε κανέναν εκείνη τη στιγμή… «Οι φίλοι δεν κάνουν έτσι», συνέχισε να λέει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να του εξηγήσει για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση, αλλά ο Λιάγκας ήταν ανένδοτος.


Ύστερα από πολλή ώρα εξηγήσεων, τα πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βλέποντας ότι η κατάσταση ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο σηκώθηκε και έφυγε. Ο Γιώργος και η Φαίη έκατσαν λίγα λεπτά σκεπτικοί. Η Φαίη δεν ήθελε να έχει τέτοια κατάληξη η φιλία του άντρα της με τον Δημήτρη. Προσπάθησε να κάνει τον Γιώργο να αλλάξει γνώμη. «Φαίη, είπαμε τέλος. Δεν αλλάζω γνώμη», είπε ο Γιώργος. «Δεν θέλω να τον ξαναδώ».


Πλέον, οι δύο πρώην φίλοι ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης σε αντίπαλα στρατόπεδα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αντιπαράθεση θα έχει και συνέχεια. Το «πάρτι» μόλις ξεκίνησε…



Άγρια νύχτα στο σπίτι του Λιάγκα! Η προδοσία & ο μεγάλος καβγάς με τον Ουγγαρέζο - Όλες οι βαριές κουβέντες!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...