Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν

ben


Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές και η τυχόν επιβεβαίωσή της πρόκειται να συγκλονίσει όχι μόνο την ελληνική αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη.


Είκοσι δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή του από την Κω, με τα όσα έχουν ειπωθεί και διερευνηθεί για την τύχη αυτού του παιδιού, ο Μπεν Νίνταμ φέρεται να είναι ζωντανός.


Αυτή τη συγκλονιστική πληροφορία, που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, αποκαλύπτει ο «Τύπος της Κυριακής» και αυτή την ώρα ίσως να γράφεται το αίσιο τέλος σε μια από τις πιο πολύκροτες ιστορίες που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα.


Αυτό που άλλαξε όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Μπεν, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών, είναι ένα ντοκουμέντο που έφτασε στην αστυνομία τις τελευταίες 48 ώρες.


Όσοι αξιωματικοί και δικαστικοί είδαν το βίντεο, πετάχτηκαν όρθιοι από τις θέσεις τους όταν διαπίστωσαν την εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιαρντ.


Την ώρα που στη διάθεση της εφημερίδας, πάντως, είναι το ακριβές σημείο και η περιοχή όπου βρίσκονται ο 24χρονος και η «οικογένειά» του, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη γιγαντιαία ελληνική κα διεθνής αστυνομική επιχείρηση.Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...