Έδιωξαν τον ΑΣΤΕΓΟ που είχε ΣΤΟΛΙΣΕΙ το παγκάκι του με λουλούδια!!! Ποιος πήρε την απόφαση; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Έδιωξαν τον ΑΣΤΕΓΟ που είχε ΣΤΟΛΙΣΕΙ το παγκάκι του με λουλούδια!!! Ποιος πήρε την απόφαση;

astegos


Εξωση ακόμη και από το δρόμο πήρε ο άστεγος της οδού Μαρασλή, που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε ο αγαπημένος των social media.


Eίχε τολμήσει να επιβάλλει μια αίσθηση ποιότητας και ιδιωτικότητας στην κατάστασή του που κρίθηκε προφανώς ανεπίτρεπτη. Ισως επειδή χαλούσε τη βιτρίνα. Ισως για λόγους, μιας αστικής αποστειρωμένης ορθότητας.Ετσι, ο γέροντας που είχε κάνει μετατρέψει το παγκάκι του σε σπίτι, με μπιμπελό, λουλούδια -ένα μικρό οργανωμένο νοικοκυριό- έφυγε πια από το Κολωνάκι. Η θέση του βρισκόταν στην οδό Μαρασλή, τον τοίχο του Ευαγγελισμού.


Πολλοί Αθηναίοι τις τελευταίες μέρες άλλαξαν δρομολόγιο για να περάσουν από εκεί να τον δουν, όχι από περιέργεια, αλλά για να εισπράξουν μια αίσθηση αντίστασης στην φθορά και στην «πτώση».Σήμερα, ο φακός του iefimerida βρέθηκε πάλι στην οδό Μαρασλή. Ομως, ο άστεγος γέροντας ήταν άφαντος.

Έδιωξαν τον ΑΣΤΕΓΟ που είχε ΣΤΟΛΙΣΕΙ το παγκάκι του με λουλούδια!!! Ποιος πήρε την απόφαση;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...