Νεκρός δημοτικός σύμβουλος σε κυνήγι αγριογούρουνου! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Νεκρός δημοτικός σύμβουλος σε κυνήγι αγριογούρουνου!

nekros


Νεκρός είναι ο υπόψηφιος Δήμαρχος Λαμίας και Δημοτικός Σύμβουλος – Εφοριακός Γιώργος Κοτσάνος, ο οποίος πυροβολήθηκε στο Άνυδρο Στυλίδας, όπου είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου μαζί με άλλους 8 κυνηγούς.


Ο άτυχος 54χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι πιθανόν από άλλον κυνηγό, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο καρτέρι με τα αγριογούρουνα.


Λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, ένας από τους κυνηγούς τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι βρήκαν έναν από την παρέα τους νεκρό, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσει κάποιος πως έγινε το κακό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι είναι τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, για την τραγική εξέλιξη που είε μια συνηθισμένη μέρα για κυνήγι αγριογούρουνου.


Η αστυνομία βρίσκεται στον τόπο του τραγικού συμβάντος και εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.Νεκρός δημοτικός σύμβουλος σε κυνήγι αγριογούρουνου!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...