Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη! Βρίσκεται σε καταστολή στην Εντατική του ψυχιατρείου!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη! Βρίσκεται σε καταστολή στην Εντατική του ψυχιατρείου!!!

stamati1


Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική του ψυχιατρικού νοσοκομείου “Δαφνί”.


Αν και από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τσιγγάνες συγκρατούμενές της μέσα στο κελί και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο κ. Κούγιας το διαψεύδει κατηγορηματικά, μιλώντας αποκλειστικά στο Star από τη Σύρο όπου βρίσκεται για δίκη.


Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας «ουδέποτε εδάρη από συγκρατούμενες της και σκοπεύει να μηνύσει τα μέσα που δημοσιοποίησαν αυτήν την είδηση»


Μάλιστα συμπλήρωσε ότι αν ήταν χτυπημένη δεν θα νοσηλευόταν στην Εντατική ψυχιατρικού νοσοκομείου. Όπως είπε αγωνιούσε για την τύχη της υπόθεσής της και για το πότε θα βρεθεί κοντά στο παιδί της, υπήρχε η προδιάθεση και η ψυχική της κατάσταση επιδεινώθηκε.


Όπως υπογράμμισε, παρά τις προσπάθειές του το νοσοκομείο τηρώντας το ιατρικό απόρρητο δεν τον έχει αφήσει να μιλήσει με την ίδια προσωπικά.



Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη! Βρίσκεται σε καταστολή στην Εντατική του ψυχιατρείου!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...