«Είδα τον Ρουπακιά να μαχαιρώνει τον Φύσσα» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Είδα τον Ρουπακιά να μαχαιρώνει τον Φύσσα»

marturas


Πως περιέγραψε το μοιραίο βράδυ ο αυτόπτης μάρτυρας που δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία για όσα συνέβησαν στην Αμφιάλη


«Ο Φύσσας πάλευε με τρία άτομα. Οι δύο τον κρατούσαν από τα χέρια και ο τρίτος προσπαθούσε να τον χτυπήσει. Βλέπω έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να πλησιάζει και αυτοί οι τρεις όταν τον είδαν άφησαν τον Φύσσα και υποχώρησαν. Τότε μπαίνει ανάποδα στην Τσαλδάρη ένα ασημί Nissan Almera. Βγαίνει από το αμάξι ένας εύσωμος με γκρίζο μαλί και ορμάει προς τον Παύλο. Τότε επέστρεψαν και οι άλλοι τρεις που αρχικά είχαν υποχωρήσει. Και μετά άκουσα που φώναζαν “το έφαγαν το παιδί”. Είδα τον δράστη να πετάει κάτι σαν να πετάει γόπα από τσιγάρο και προφανώς ήταν το μαχαίρι».


Αυτή είναι η περιγραφή που έκανε ο Πέτρος, ο αυτόπτης μάρτυρας που δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία, στην εκπομπή Πρωταγωνιστές για τη στιγμή που ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα στην Αμφιάλη.


Στη δεύτερη εκπομπή για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου που επικεντρώθηκε περισσότερο στο μοιραίο βράδυ, μίλησε ξανά η κοπέλα του, η Χρύσα. Όπως είπε δεν υπήρξε καμία ένταση μέσα στην καφετέρια, ούτε και υπήρξε συμπλοκή στη συνέχεια. Επανέλαβε ότι πριν το φονικό υπήρχαν στο σημείο οχτώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά «έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν αλλιώς θα έκαναν κάτι». Πρόσθεσε, δε, ότι ο Ρουπακιάς θα έφευγε από το σημείο αν δεν τον συλλάμβανε η γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ. Δήλωσε, πάντως, ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα αποδώσει το δίκαιο.


Από την πλευρά του ο πατέρας του δήλωσε σίγουρος ότι είχε δοθεί εντολή να σκοτωθεί κάποιος χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που η Χρυσή Αυγή μπορεί να ήθελε νεκρό το παιδί του. «Στείλανε εκτελεστή. Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό» τόνισε με έμφαση.


Στην ίδια εκπομπή μίλησαν τέλος και οι φίλοι του Παύλου, οι οποίοι εμφανίστηκαν συντετριμμένοι από αυτό που έχει συμβεί αλλά ξεκαθάρισαν ότι θέλουν μόνο δικαιοσύνη και όχι τίποτα περισσότερο αφού, όπως είπαν, «δεν θα γίνουμε ίδιοι με αυτούς».



«Είδα τον Ρουπακιά να μαχαιρώνει τον Φύσσα»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...