Μόνο νίκη απέναντι στη Σλοβακία θέλει η Εθνική!!! Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μόνο νίκη απέναντι στη Σλοβακία θέλει η Εθνική!!! Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης;

ethniki


Μόνο νίκη θέλει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Σλοβακία (21:45, Mega) η Εθνική μας ομάδα προκειμένου να διατήρησει ακέραιες τις όποιες ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στη Βραζιλία.


Την ίδια ώρα θα ελπίζει σε τυχόν στραβοπάτημα των Βόσνιων – με τους οποίους μειονεκτεί στην ισοβαθμία – είτε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν είτε κυρίως στην αναμέτρηση του Κάουνας με αντίπαλο τη Λιθουανία. Διαφορετικά θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω μπαράζ σε δύο αναμετρήσεις στις 15 και 19 Νοεμβρίου.


Ανάλυση της Σλοβακίας


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε στους ποδοσφαιριστές εκτεταμένα στιγμιότυπα από την ήττα των Σλοβάκων με 2-1 κόντρα στη Βοσνία και ξεκαθάρισε: «Εάν εμείς παρουσιαστούμε καλά οργανωμένοι και με ομαδικό πνεύμα, θα βρούμε τους διαδρόμους για να σκοράρουμε».


Η τωρινή Σλοβακία έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε η «γαλανόλευκη» στην Μπρατισλάβα. Με νέο προπονητή τον Γιαν Κόζακ, ο οποίος συνήθως προτιμάει το 4-3-3, θα επιδιώξει το αποτέλεσμα. «Πρόκειται για μία ομάδα που πιέζει πολύ και σε αναγκάζει να κάνεις το λάθος. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες», ήταν το νόημα της ανάλυσης του αντιπάλου από τον Φερνάντο Σάντος.


Οι σίγουροι και τα δύο ερωτηματικά


Δύο είναι τα διλήμματα του Πορτογάλου σχετικά με το αρχικό σχήμα σε διάταξη 4-3-3. Σωκράτης Παπασταθόπουλος ή Κώστας Μανωλάς; Ο στόπερ της Ντόρτμουντ είναι 100% έτοιμος ιατρικά. Έχασε τις πρώτες προπονήσεις, αλλά είναι από τις σημαντικότερες μονάδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Από την άλλη πλευρά, ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει προσαρμογή στις απαιτήσεις της Εθνικής και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει.


Σωτήρης Νίνης ή Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος; Ένα μικρό προβάδισμα έχει ο χαφ του ΠΑΟΚ. Εφόσον επιλεγεί θα παίξει αριστερός εσωτερικός χαφ σε ανάποδο τρίγωνο στο κέντρο (σ.σ. με εξάρι τον Αλέξανδρο Τζιόλη και δεξί εσωτερικό μέσο τον Γιάννη Μανιάτη). Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ και ο Γιώργος Σαμαράς θα μεταφερθεί μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, Αλέξανδρο Τζιόλη και Γιάννη Μανιάτη.


Συνοπτικά, η ενδεκάδα της Εθνικής: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Τοροσίδης, Χοσέ Χολέμπας, Δημήτρης Σιόβας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος ή Κώστας Μανωλάς, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης, Σωτήρης Νίνης ή Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς και Κώστας Μήτρογλου.



Μόνο νίκη απέναντι στη Σλοβακία θέλει η Εθνική!!! Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...