Δείτε τον Γερμενή πυγμάχο και πρωταθλητή με την ΑΕΚ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τον Γερμενή πυγμάχο και πρωταθλητή με την ΑΕΚ!

germenis


Ο Γιώργος Γερμενής ήταν ίσως ο πρώτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με το που είδαμε το εθνικιστικό κόμμα να εισέρχεται στην Βουλή. Ο λόγος; Η αντισυμβατική του προσωπικότητα και η ενασχόλησή του με το black metal συγκρότημα «Naer Mataron» το οποίο είχε μία έφεση στα αντιχριστιανικά τραγούδια.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, γνωστός και ως Καιάδας ωστόσο είχε από μικρός σχέση με τον αθλητισμό, προτού ασχοληθεί με την πολιτική. Επί δώδεκα χρόνια ο Γιώργος Γερμενής ήταν αθλητής πυγμαχίας και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το e-reportaz.gr, ήταν σαφώς πιο αδύνατος.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο νεαρός τότε Γιώργος ξεκίνησε από την Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια έκανε πρωταθλητισμό με την ΑΕΚ. Στον Δικέφαλο αγωνίστηκε συνολικά πέντε χρόνια με κορυφαία του στιγμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παράλληλα στην καριέρα του ως πυγμάχος έχει συμμετάσχει και σε τουρνουά στο εξωτερικό. Ένα από τα χόμπι του εν λόγω καλλιτέχνη και βουλευτή σήμερα ήταν και η ορειβασία.


Παράλληλα σύμφωνα με το e-roportaz.gr ο Γιώργος Γερμενής κατά την διάρκεια της θητείας του είχε «φάει» και 20ήμερη φυλακή καθώς στην Ξάνθη όπου και βρισκόταν έγραψε την γνωστή φράση «τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».





Δείτε τον Γερμενή πυγμάχο και πρωταθλητή με την ΑΕΚ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...