Όταν ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ χτύπησε την πόρτα του Αυτιά ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Όταν ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ χτύπησε την πόρτα του Αυτιά

autias


Για τη μάχη με την επάρατη νόσο, μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό και εξομολογήθηκε…

«Είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακάλυψα, έκανα βιοψία και το προλάβαμε». Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής του, δεν τον υποτίμησε τον καρκίνο, τον φοβήθηκε, όπως αποκαλύπτει και το αντιμετώπισε με δυνατή ψυχολογία. «Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να ξέρεις να τις βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας, το βίωσα εντελώς μόνος. Στην οικογένειά μου, είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις του τύπου «Πεθαίνω αύριο».


Την περιπέτεια της υγείας του, δεν θέλησε να τη δημοσιοποιήσει γιατί όπως λέει: «Δεν ήθελα να καπηλευτώ κάτι. Πρέπει να αισθανθείς ότι νικάς το πρόβλημα, ότι τα καταφέρνεις. Είναι σημαντικό να έχεις έναν αυτοέλεγχο γενικότερα. Αλλιώς, πίστεψε με, θα είχα πετάξει πολλούς πολιτικούς έξω από το στούντιο».

Τώρα, όπως λέει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος, είναι καλά και το μόνο που του λείπει είναι ο ύπνος και η ηρεμία. Ρωτήθηκε αν έχει υποστεί μείωση μισθού και παραδέχτηκε ότι του έχει γίνει 80%.

Η φετινή σεζόν, βρίσκει το Γιώργο Αυτιά στο ΣΚΑΪ , με καθημερινή εκπομπή, απέναντι από τον Λιάγκα και τον Κωστόπουλο. Πως βλέπει αυτή τη ζώνη και τους απέναντι; «Το να παρακολουθείς ζώδια δεν έχει καμία σχέση με το να μαθαίνεις που πάει ο μισθός σου. Δεν έχω απέναντί μου τα πρωινά. Δεν τους είχα ποτέ. Γιατί να είναι τώρα;», όπως λέει, δεν μπορεί ένα δελτίο ειδήσεων να αναμετρηθεί με το ποδόσφαιρο απέναντι, με τους ίδιους όρους και παραδέχτηκε, ότι έχει δεχτεί στο μέγιστο βαθμό τον ανταγωνισμό, αλλά είναι κάτι που έχει αφήσει πίσω του και δεν ασχολείται.



Όταν ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ χτύπησε την πόρτα του Αυτιά

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...