Ο Ιωάννου πρώτος καλεσμένος της Γερμανού ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Ιωάννου πρώτος καλεσμένος της Γερμανού

germanou


Ενα μπουκέτο άνδρες -και τι άνδρες- θα έχει καλεσμένους η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη της εκπομπή στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Παρασκευή. Οι συντελεστές της παράστασης «Ανδρες έτοιμοι για όλα» θα βρίσκονται στο πλατό του «Η Γερμανού ξανάρχεται», πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσιάστρια θα έχει πρώτο καλεσμένο της εκπομπής της, ανάμεσα σε Κόκλα, Τσιμιτσέλη, Ευριπιώτη και Ευθυμιάδη τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου!


Όπως αναφέρει το tvzapping.gr εξάλλου και ο ίδιος o ηθοποιός είχε δηλώσει τις προάλλες σε συνέντευξή του στο περιοδικό μας και στον Βασίλη Μπουζιώτη σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της. «Αν με καλέσει γιατί όχι; Και ελπίζω να μου δώσει και τα SOS»!


Προφανώς η παρουσιάστρια άκουσε την επιθυμία του και αποφάσισε να «στήσει» την πρώτη εκπομπή πάνω στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί ο καλός της. Ιντριγκαδόρικη η πρεμιέρα της, για να δούμε και πως θα πάει και η τηλεθέαση στο νέο της«σπίτι».


Συνεντεύξεις εκ βαθέων, βίντεο, εκπλήξεις και πολλά πολλά συνθέτουν το παζλ του καινούριου τοκ σόου της Γερμανού, η πρώτη εκπομπή του οποίου θα γυριστεί την ερχόμενη εβδομάδα.



Ο Ιωάννου πρώτος καλεσμένος της Γερμανού

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...