Έρχεται το "ΤΕΛΟΣ" για τη Λαμπίρη; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Έρχεται το "ΤΕΛΟΣ" για τη Λαμπίρη;

lampiri


Σε ελεύθερη πτώση η Χριστίνα Λαμπίρη στον ΣΚΑΙ. Το 3,8 που έκανε την Δευτέρα στα νεανικά κοινά συντελεί στο να μετονομαστεί η εκπομπή της άνετα από Excellent σε Disaster!

Η παρουσιάστρια που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η τηλεόραση δεν είναι τα πάντα στη ζωή της αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει απ αυτή, βλέπει σε καθημερινή βάση τα νούμερα της να παίρνουν την κατρακύλα, μια κατάσταση που δεν μοιάζει πλέον αναστρέψιμη αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές.

Αναλυτικά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η Λαμπίρη έκανε 4,5 στο γενικό σύνολο, 3,8 στο κοινό 15-24 και 3,4 στο 15-34. Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η εκπομπή Excellent έκανε 5,8 στο γενικό, 1,0 (!!!) στο 15-24 και 5,2 στο 15-34. Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου είδε ένα 7 στο γενικό σύνολο, 4,5 στο 15-24 και 3,2 στο 15-34 ενώ τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε 3,4 στο γενικό, 1,9 στο 15-24 και 2,6 στο 15-34


Οι θερμοκρασίες Νευροκοπίου που σημειώνει η εκπομπή Excellent προβληματίζουν έντονα τον σταθμό καθώς οι αρχικές αισιόδοξες προβλέψεις έμειναν μόνο στη φαντασία των ιθυνόντων.


Βλέπετε, όταν το Star αποδέσμευσε τη Λαμπίρη, η παρουσιάστρια πήγε στον ΣΚΑΙ ελπίζοντας ότι θα ξέφευγε από το κουτσομπολιό που υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια και θα έκανε αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο που θα είχε χρηστικά και κοινωνικά θέματα με την ίδια ως βασική παρουσιάστρια χωρίς πάνελ (η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχε αδυναμία στα πάνελ, παρά μόνο στους κολλητούς που φιλοξενούσε σ αυτά, όσα χρόνια ήταν στο Star). Μάλιστα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, η ίδια η Χριστίνα σχολίαζε ευδιάθετη , ότι επιτέλους κατάφερε να κάνει πραγματικότητα αυτό που πάντα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά, και πως τώρα νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ.

Αλλά δυστυχώς η πολύ απελευθέρωση δεν ταιριάζει σε όλους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, ακόμη και ο Σταμάτης Μαλέλης- η Χριστίνα πάντα αποτελούσε την μεγάλη του αδυναμία- να προβληματίζεται έντονα για το τι θα κάνει με την εκπομπή της.



Έρχεται το "ΤΕΛΟΣ" για τη Λαμπίρη;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...