ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: "Υπήρχε εντολή να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον Φύσσα"!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: "Υπήρχε εντολή να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον Φύσσα"!!!

kasidiaris


Νέα βόμβα πετά ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνέχεια της συνέντευξης την οποία παραχώρησε, και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει, πως «λυπάμαι τη μάνα του Φύσσα, αλλά έχουμε και εμείς μάνες».


Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου ράπερ, λέγοντας πως όντως υπήρχε εντολή για δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά όχι από την Χρυσή Αυγή:


«Ο Ρουπακιάς, πήρε εντολή να σκοτώσει τον Φύσσα, αλλά όχι από εμάς», αναφέρει ο Κασιδιάρης, ο οποίος αναφερόμενος στην στυγερή δολοφονία αναφέρει ακόμα πως:


«Η δολοφονία είναι μια πράξη που δεν είναι απλά καταδικαστέα για ηθικούς λόγους από μένα, αλλά είναι και για κάτι παραπάνω. Είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει και για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε εν ψυχρώ. Δεν μου δίνει την εικόνα του στυγερού δολοφόνου. Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν έχω στοιχεία».



ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: "Υπήρχε εντολή να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον Φύσσα"!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...