Βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος

BRITAIN-ROYALS/CHRISTENING


Σε μία σεμνή τελετή, στο βασιλικό παρεκκλήσι του Saint James στο Λονδίνο, βαπτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος, γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.


Στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του 16ου αιώνα, παρέστησαν μόνο 21 άτομα, καθώς το ζευγάρι προσκάλεσε μόνο τη στενή οικογένεια.


Οι γονείς του Τζορτζ διάλεξαν επτά νονούς και νονές για τον γιο τους, κυρίως φίλους από παλιά, οι οποίοι προσκλήθηκαν μαζί με τους συζύγους τους.


Οι φίλοι αυτοί είναι ο ‘Ολιβερ Μπέικερ που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Σεντ Αντριους μαζί με το ζευγάρι, η Εμίλια Τζάρντιν-Πάτερσον, συμμαθήτρια από το σχολείο της Κέιτ, ο Ουίλιαμ βαν Κάτσεμ που είναι παιδικός φίλος του Ουίλιαμ, ο Χιού Γκρόβενορ, γιος του δούκα του Ουεστμίνστερ, η Τζούλια Σάμιουελ, φίλη της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Τζέιμι Λόουδερ-Πίνκερτον, πρώην ιδιαίτερος γραμματέας του ζεύγους και η ολυμπιονίκης της ιππασίας Ζάρα Φίλιπς-Τίνταλ, εξαδέλφη του Ουίλιαμ.


Ο πρίγκιπας Γεώργιος φόρεσε το παραδοσιακό δαντελένιο ένδυμα, ακριβές αντίγραφο αυτού που έχουν φορέσει πάνω από 60 μέλη της βασιλικής οικογένειας, από το 1841.












Βαφτίστηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...