Δημοτικό Συμβούλιο: Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στο Δήμο Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο: Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στο Δήμο Βόλου

psifisma


Το κείμενο του ψηφίσματος ενάντια στη Χρυσή Αυγή, το οποίο ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 14.10.13., έχει ως εξής:


«Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση με κομματικό μανδύα, η οποία έσπειρε επί τόσο καιρό ανενόχλητη το σπόρο της βίας και της ναζιστικής ιδεολογίας της στην ελληνική κοινωνία.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου λέει ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ στο Φασισμό και το Ναζισμό. Ένα  κατηγορηματικό ΟΧΙ στη βία, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν συμμερίζεται την απλουστευτική θεωρία των δύο άκρων, διότι διαφορετικές ιστορικές καταβολές, διαφορετικά προτάγματα και κουλτούρα, δεν είναι δυνατόν να διαγραφούν χάριν ευκαιριακών και ανιστόρητων επινοήσεων.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου διακηρύσσει ότι ο Βόλος είναι και θα παραμείνει μια ανοιχτή, δημοκρατική κοινωνία στην οποία δεν πρόκειται να βρουν πρόσφορο έδαφος οι νοσταλγοί του φασισμού και του ναζισμού.


Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στο Δήμο Βόλου».


 



Δημοτικό Συμβούλιο: Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στο Δήμο Βόλου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...