Προς άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ Μπούκουρα, Ηλιόπουλου και Γερμενή ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Προς άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ Μπούκουρα, Ηλιόπουλου και Γερμενή

asulia


Την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή ζήτησαν οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.


Το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται οι τρεις βουλευτές είναι αυτό της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή μετά τις καταθέσεις «φωτιά» που έδωσαν προστατευόμενοι μάρτυρες, αποκαλύπτοντας την παραστρατιωτικού τύπου οργάνωση της Χρυσής Αυγής.


Ήδη, οι σχετικοί φάκελοι για τους τρεις βουλευτές έχουν αποσταλεί από τους ανακριτές στη Βουλή.


Σύμφωνα με το διαβιβαστικό που έφτασε στη Βουλή λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, η άρση ασυλίας των τριών βουλευτών ζητείται, προκειμένου «να απολογηθούν για την πράξη της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής».


Αναμένεται πλέον να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία θα συγκληθεί άμεσα, καθώς εντολή του προεδρείου είναι να τρέξουν γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες.


Υπό αυτά τα δεδομένα, το πιο πιθανό είναι να εισαχθούν για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη, που έχει ήδη προγραμματιστεί να συζητηθούν άρσεις ασυλιών άλλων βουλευτών.



Προς άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ Μπούκουρα, Ηλιόπουλου και Γερμενή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...