ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ώστε έτσι... Γκουίνεθ Πάλτροου ΥΠΟΥΛΑ έπαιρνες τους ρόλους ε;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ώστε έτσι... Γκουίνεθ Πάλτροου ΥΠΟΥΛΑ έπαιρνες τους ρόλους ε;;;

paltrow


Το Vanity Fair, φαίνεται πως έχει αρχίσει ένα σκληρό πόλεμο στην ζωή της Γκουίνεθ Πάλτροου, βγάζοντας στην φόρα πράγματα που δεν γνώριζε κανείς για εκείνην.


Η Χολιγουντιανή σταρ, αφού πληροφορήθηκε για το άρθρο, έχει ξεκινήσει ένα αγώνα προσπαθώντας να μην βγει τίποτα από όσα αναγράφονται στον φως της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με το αφιέρωμα του Vanity Fair, η Γκουίνεθ, κατηγορείται για απιστίες κατά συρροή, καταπιεστική ανατροφή των παιδιών της, αλλά και τις σεξουαλικές της σχέσεις με παράγοντες του Χόλιγουντ ,προκειμένου να πάρει ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.


Επίσης, το περιοδικό κάνει εκτενή έρευνα, για το αν η διάσημη ηθοποιός είχε ερωτική σχέση με τον πολυεκατομμυριούχο Τζέφρι Σόφερ, τον άντρα της Ελι Μακφέρσον, το 2008, όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ώστε έτσι... Γκουίνεθ Πάλτροου ΥΠΟΥΛΑ έπαιρνες τους ρόλους ε;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...