Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο της από δύο τρένα και όμως επέζησε ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο της από δύο τρένα και όμως επέζησε

trena


Άγιο” στην κυριολεξία είχε μια 29χρονη γυναίκα στην Αμερική, καθώς αν και το αυτοκίνητο της χτυπήθηκε από δύο διερχόμενα τρένα, τη γλύτωσε με ένα απλό κάταγμα (vid).


Η απίστευτη ιστορία  εκτυλίχθηκε στην πολιτεία της Γιούτα, όταν μια 29χρονη γυναίκα για να ξεφύγει από την αστυνομική καταδίωξη, οδηγώντας το αυτοκίνητο της, αγνόησε το κόκκινο φανάρι της σιδηροδρομικής διάβασης .



Δεν πρόλαβε όμως , να διατρέξει τη διάβαση πριν την έλευση του εμπορικού τρένου, το οποίο χτύπησε το αυτοκίνητο της, το οποίο στη συνέχεια ανετράπη πάνω στις ράγες.

Ο ένας αστυνομικός επιχείρησε να απεγκλωβίσει την οδηγό, η οποία όμως δεν ήταν συνεργάσιμη και απομακρύνθηκε καθώς μια  δεύτερη αμαξοστοιχία χτύπησε το αυτοκίνητο και το παρέσυρε μερικές δεκάδες μέτρα, προτού ο μηχανοδηγός μπορέσει να σταματήσει το τρένο.

Οι διασώστες χρειάστηκαν μερικές ώρες για να απελευθερώσουν την οδηγό, η οποία ήταν ζωντανή και τη γλίτωσε μόνο με κάταγμα του ενός χεριού.

«Το όχημα υπέστη πολύ σοβαρές βλάβες, γι΄αυτό φάνηκε πολύ τυχερή, που μέχρι τώρα είναι μαζί μας», – είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.




Utah Woman Car Driver Escapes Two Train Cras από Miss-Jessy-Lays



Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο της από δύο τρένα και όμως επέζησε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...