Γαύδος: Δε "δείχνει" έγκλημα η αυτοψία - Νεκροψία και τοξικολογικές θα λύσουν το μυστήριο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Γαύδος: Δε "δείχνει" έγκλημα η αυτοψία - Νεκροψία και τοξικολογικές θα λύσουν το μυστήριο

gaudos

Δεν υπάρχουν ορατές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στο πτώμα που βρέθηκε στην Γαύδο, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης κ. Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος διενήργησε το πρωί την αυτοψία στο σημείο.

Όπως είπε ο κ.Μπελιβάνης στο Flashnews.gr, το πτώμα είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, περίπου 10 ημερών και υπάρχουν αρκετές αλλοιώσεις.


Από την αυτοψία δεν διαπιστώθηκαν κάποια εξωτερικά ίχνη που να παραπέμπουν στο ότι…ο θάνατος του άντρα προήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά το οριστικό πόρισμα αναμένεται να προκύψει μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής καθώς επίσης και απο τις τοξικολογικές εξετάσεις.


Σε ότι αφορά στην ταυτοποίηση του νεκρού, θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για τον 31χρονο Διονύση Καλλίνικο από την Ιθάκη, αν και επισήμως η ανακοίνωση θα γίνει μετά την «αναγνώριση» κάποιων σημαδιών από συγγενείς του.


Για το κρίσιμο θέμα του αν μετακινήθηκε το πτώμα από άλλη περιοχή στο σημείο όπου βρέθηκε, ο κ.Μπελιβάνης ήταν κατηγορηματικός:


«Η σήψη επήλθε στον νεκρό στο σημείο όπου βρέθηκε».


Η ιατροδικαστική εξέταση για την διαλεύκανση των αιτιών του θανάτου αναμένεται να γίνει αύριο.Γαύδος: Δε "δείχνει" έγκλημα η αυτοψία - Νεκροψία και τοξικολογικές θα λύσουν το μυστήριο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...