Σημαντική διάκριση για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σημαντική διάκριση για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

prutanis


Ο τίτλος του επίτιμου μέλους του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (fellow ad eundem) απονεμήθηκε πρόσφατα στην καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννη Μεσσήνη.


Σε ειδική τελετή, στο Λονδίνο, απονεμήθηκε η παράπανω διάκριση στον κ. Μεσσήνη ως αναγνώριση του σημαντικού ερευνητικού και επιστημονικού του έργου στη διεθνή επιστημονική κοινότητα.


Η διάκριση αυτή απευθύνεται σε επιστήμονες με εξαιρετική διεθνή αναγνώριση και μέχρι σήμερα έχει δοθεί σε ελάχιστους επιστήμονες του κλάδου.


Η επιστημονική προσφορά του καθηγητή Μεσσήνη έχει σχέση με τον τομέα της έρευνας στον τομέα της αναπαραγωγής. Εκτός της έρευνας βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η κοινωνική προσφορά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – η οποία κατέχει και ευρωπαϊκή διαπίστευση και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μεσσήνη – είναι μεγάλης σημασίας. Κι αυτό γιατί εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα λειτουργεί διαπιστευμένο κέντρο εξωσωματικής με ποσοστά επιτυχίας εφάμιλλα των γνωστών κέντρων της Ευρώπης.



Σημαντική διάκριση για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...