Οι 5 πιο εντυπωσιακές ποδοσφαιρίστριες αυτού του πλανήτη ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Οι 5 πιο εντυπωσιακές ποδοσφαιρίστριες αυτού του πλανήτη

alex-morgan


Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που πρέπει να απευθύνεται μόνο στο δυνατό φύλο; Όταν είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ και χαζεύεις την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αμερικής, με τις πιο καυτές παρουσίες του αθλητικού χώρου, σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτείς ότι στα αθλήματα η προσοχή έχει ξεφύγει πια από τη μπάλα, και η στρογγυλή θεά, δεν είναι ένα σχήμα αλλά δύο καμπύλες.





05. Rosie White – Νέα Ζηλανδία


Στην ηλικία των 19 ετών, η μικρή Αυστραλέζα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον αθλητικό χώρο. Ο παγκόσμιος τύπος την αναφέρει ως μία από τις καλύτερες επιθετικούς που έχουν περάσει από το γυναικείο γκαζόν και σκοράρει με την πρώτη ευκαιρία. Το επιθετικό της πνεύμα, την έχει κατατάξει σε μία από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου, αφού έχει στο ενεργητικό της 7 διεθνή goals. Η Rosie είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα ενώ πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις που ίσως να έχει. Μας νοιάζει, όμως;



04. Jessica Landstrom – Σουηδία


Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, πρέπει να πούμε ότι αυτή η λίστα δε θα περιλαμβάνει πολλές γυναίκες λεσβίες, αφού όλα αυτά που ακούτε για τα αποδυτήρια δεν ισχύουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η Jessica αποτελεί λεσβιακό πρότυπο, αφού πάλεψε για τα gay δικαιώματα. Στην ηλικία των 28 ετών, έχει παίξει για 7 διαφορετικές σοηδικές ομάδες και συνεχίζει ακάθεκτη.





03. Ali Krieger – Η.Π.Α.



Το χρυσό αστέρι της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει κλέψει τις καρδιές του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού είναι η Ali Krieger. Γεννημένη στις 28 Ιουλίου του 1984 η Ali αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε διεθνείς συμμετοχές. Το 2005, η Krieger είχε ένα ατύχημα που σχεδόν της στοίχισε τη ζωή και την απέκοψε από σημαντικές παγκόσμιες συμμετοχές. Παρ’όλα αυτά συνεχίζει το άθλημα χωρίς όμως τις επικές τρίπλες στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.





02. Heather Mitts – Η.Π.Α.


Στην ηλικία των 35 ετών και πριν περίπου 5 μήνες, η Heather εγκατέλειψε το άθλημα του ποδοσφαίρου, αφού η επιτυχημένη της πορεία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ήταν πριν 2 χρόνια όταν στο FIFA του 2011, έπαιξε στην εθνική ομάδα και κατόρθωσε τη δεύτερη θέση, ενώ κατέχει 3 παγκόσμια χρυσά μετάλλια. Τα τσακάλια των ανδρικών περιοδικών εντόπισαν τη Mitts και οι σέξι φωτογραφίσεις πήραν και έδωσαν σε αυτήν την πολύχρονη καριέρα της, κάνοντας τη να ακολουθήσει και το επάγγελμα του modeling. Μετά από μία γενικά άστατη ζωή, παντρεύτηκε το 2010, τον quarterback της NFL, A.J. Feeley.





01. Alex Morgan – Η.Π.Α.


Αγαπημένο κορίτσι, καταπληκτικό κορμί, υπέροχο ύψος και ένα αγγελικό πρόσωπο. Η Alex Morgan είναι αυτή η γυναίκα που μόλις στα 24, αφού είναι γεννημένη το 1989, έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω της όλη την προσοχή. Με αφοπλιστικό χρώμα ματιών και με μία γλυκιά και σέξι αθωότητα, η Alex δεν προσπαθεί να δείξει σέξι πίσω από τις ατσούμπαλες στολές του ποδοσφαίρου, αλλά γίνεται αυτόματα. Το 13 στη φανέλα της στην ομάδα Portland Thorns, δεν την τρομάζει, αφού πριν λίγο καιρό μπήκε και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και εκπροσώπησε τη χώρα της στος Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Good job, girl!



Οι 5 πιο εντυπωσιακές ποδοσφαιρίστριες αυτού του πλανήτη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...