«50 αποχρώσεις του γκρι»: Προκαλεί ο νέος πρωταγωνιστής της ταινίας! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

«50 αποχρώσεις του γκρι»: Προκαλεί ο νέος πρωταγωνιστής της ταινίας!

apoxroseis


Η ξαφνική αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ από την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου best seller «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» έδωσε τροφή για διάφορα σενάρια σχετικά με τον αντικαταστάτη του αλλά τελικά ο ηθοποιός που φαίνεται πως θα υποδυθεί τον Κρίστιαν Γκρέι στην πολυαναμενόμενη ταινία δεν είναι ένας από αυτούς που αρχικά θεωρήθηκαν πιθανοί για τον ρόλο.


Ο Τζέιμι Ντόρναν είναι ο ηθοποιός που, όπως όλα δείχνουν, επιλέχθηκε: Ο 31χρονος Βρετανός, που μάλιστα στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο για σειρά εσωρούχων του οίκου Calvin Klein, πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη βρετανική τηλεοπτική σειρά «The Fall».


Μέχρι στιγμής, η εταιρία παραγωγής της ταινίας δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το όνομα του νέου πρωταγωνιστή, αλλά ο ξένος Τύπος θεωρεί δεδομένη την επιλογή του, καθώς «οι συζητήσεις του για τη συμμετοχή του στην ταινία βρίσκονται στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αμερικανικό περιοδικό.


Ο Τζέιμι Ντόρναν, που στο παρελθόν είχε ένα ειδύλλιο με την Κίρα Νάιτλι, έχει επίσης ποζάρει στο πλευρό της Εύα Μέντες για την καμπάνια του οίκου Calvin Klein


Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ρόλο της Αναστασία Στιλ θα υποδυθεί η 24χρονη Ντακότα Τζόνσον, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Αυγούστου του 2014.
Celebs in great foreign ads Eva Mendes and Jamie Dornan in new Calvin Klein adverts apoxroseis3 apoxroseis4



«50 αποχρώσεις του γκρι»: Προκαλεί ο νέος πρωταγωνιστής της ταινίας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...