Πήρε 45 κιλά για να ευχαριστήσει τον σύντροφό της ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πήρε 45 κιλά για να ευχαριστήσει τον σύντροφό της

xontri


Η Cassie Payne πήρε 45 κιλά σε διάστημα τεσσάρων ετών για να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, ο οποίος της έλεγε πως «όσο παχύτερη τόσο καλύτερα». Έχασε όμως τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ανακάλυψε πως ενώ την ενθάρρυνε να «στρογγυλέψει» κι άλλο, την απατούσε με οκτώ πολύ αδύνατες γυναίκες!


Η 26χρονη πείστηκε πως οι καμπύλες θα την έκαναν πιο ελκυστική, όπως της έλεγε ο σύντροφός της. Όταν έμαθε πως την απατούσε το σοκ ήταν διπλό: όχι απλά την είχε κοροϊδέψει με τουλάχιστον οκτώ γυναίκες αλλά επίσης ήταν όλες πολύ αδύνατες! Όπως ήταν κι εκείνη πριν αρχίσει για χάρη του να τρώει.


«Όταν μού είπε πως εκείνες ήταν ο τύπος του και πως δεν του άρεσαν πια οι μεγαλόσωμες γυναίκες, κατέρρευσα. Εγώ είχα παχύνει τόσο γιατί νόμιζα πως με προτιμούσε έτσι ενώ εκείνος όλο αυτό το διάστημα με απατούσε με αδύνατες κοπέλες», αφηγήθηκε η 26χρονη στη Daily Mail.


Η Cassie ήταν περίπου 63 κιλά όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της. Οι βραδιές με junk food άρχισαν να φαίνονται στη ζυγαριά της και όταν πρότεινε να στραφούν σε πιο υγιεινή διατροφή, ο σύντροφός της διαφώνησε και της είπε πως έδειχνε υπέροχη.


Όσο πάχαινε εκείνος επέμενε πως γίνεται πιο σέξι και όλο και καλύτερη. Τέσσερα χρόνια μετά είχε φτάσει τα 108 κιλά!


«Ήξερα πως ήμουν παχύσαρκη αλλά αφού έτσι άρεσα στον σύντροφό μου, έλεγα ‘τι πειράζει;’. Ήμασταν χαρούμενοι κι έτσι αδιαφορούσα για το τι έλεγαν οι άλλοι», λέει η Cassie.


Μέχρι που ο «παράδεισος» άρχισε να καταρρέει, όταν ένας φίλος της την ενημέρωσε πως ο σύντροφός της την απατούσε. Όταν η Cassie συνειδητοποίησε πως εκείνος δεχόταν μηνύματα μέσα στη νύχτα, αποφάσισε να το ψάξει. Μέσω του προφίλ του στο facebook ανακάλυψε πως ο σύντροφός της δεν ήταν μόνο δικός της. Και μάλιστα, όλες οι γυναίκες με τις οποίες συνδεόταν ήταν αδύνατες.


Όταν τον ρώτησε εκείνος είπε πως παλιά του άρεσαν οι μεγαλόσωμες γυναίκες αλλά πλέον προτιμούσε τις πολύ αδύνατες.


«Θύμωσα μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Τον είχα εγκαταλείψει… Πήρα απόφαση να χάσω όλα τα κιλά», λέει η Cassie.


Άρχισε το γυμναστήριο και έφτιαξε τη διατροφή της, μένοντας σταθερή στην απόφασή της να ξαναβρεί τον εαυτό της.


Με βάρος που πλέον φτάνει τα 57 κιλά, είναι ευγνώμων, όπως λέει, για το ότι ο πρώην σύντροφός της την απάτησε. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε για μένα γιατί από τότε είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», λέει.






Πήρε 45 κιλά για να ευχαριστήσει τον σύντροφό της

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...