Η έξαλλη απάντηση της Φαίης Σκορδά για το δημοσίευμα που την θέλει έγκυο 3 μηνών! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η έξαλλη απάντηση της Φαίης Σκορδά για το δημοσίευμα που την θέλει έγκυο 3 μηνών!

skorda


Τη δική της απάντηση στο δημοσίευμα του περιοδικού ok, το οποίο τη θέλει τριών μηνών έγκυο, έδωσε η Φαίη Σκορδά:


“Όχι το δημοσίευμα δεν ισχύει, δεν είμαι έγκυος. Πέφτω κυριολεκτικά από τα σύννεφα αν έχουν γράψει κάτι τέτοιο (*επικοινωνήσαμε χθες το απόγευμα πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό). Είναι σίγουρο ότι θα κινηθώ νομικά, είναι απαράδεκτο να δημοσιεύονται τέτοιες ειδήσεις σε σοβαρά περιοδικά. Ούτε το διασταύρωσαν, ούτε με ρώτησαν. Είμαι στεναχωρημένη και έξαλλη, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι”.


Αυτή ήταν η απάντηση της Φαίης όπως μας μεταφέρθηκε από στενό συνεργάτη του περιβάλλοντος της λαμπερής παρουσιάστριας! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του Athens Magazine η Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1 επισήμως και το κανάλι την συμβούλεψε να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικούα και ας ανήκει το “Ok” στον όμιλο Κυριακού!!! Υπήρξαν και σκέψεις να σταλεί εξώδικο και ασφαλιστικά μέτρα από την Φαίη αλλά τελικά επικράτησαν σκέψεις νηφάλιες.


Το περιοδικό “Ok” ανήκει στον όμιλο Κυριακού. Για άγνωστους λόγους πήρε την πρωτοβουλία να γράψει ένα ψευδέστατο δημοσίευμα ότι η Σκορδά είναι έγκυος σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας!!!


Όλοι πιστέψαμε ότι το δημοσίευμα ήταν κατευθυνόμενο από τον ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Φαίη προκειμένου να υπάρξει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού!


Λάθος, κανείς δεν γνώριζε τίποτα, έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Με πρώτη και καλύτερη την Φαίη που απειλούσε μέχρι και με εξώδικο προκειμένου να μην κυκλοφορήσει το περιοδικό!!!


Όσο για την είδηση είναι πέρα ως πέρα μύθευμα. Για όσους ξέρουν καμία έγκυος 3 μηνών δεν βάφει τα μαλλιά της με τοξικές βαφές.



 



Η έξαλλη απάντηση της Φαίης Σκορδά για το δημοσίευμα που την θέλει έγκυο 3 μηνών!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...