Η ιταλική εφορία ζητά από τον Μαραντόνα 39 εκατ. ευρώ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Η ιταλική εφορία ζητά από τον Μαραντόνα 39 εκατ. ευρώ!

maradona


«Μου ασκούν δίωξη στην χώρα των φόρων. Πρέπει να υποστώ τις κακές προθέσεις και τον δόλο ορισμένων», δήλωσε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής


Με κατάσχεση απειλεί τον Ντιέγκο Μαραντόνα η ιταλική εφορία για οφειλή 39 εκατ. ευρώ, τα οποία χρωστά από την εποχή που αγωνιζόταν στη Νάπολι (1984-1991).


Οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του 58χρονου στη χώρα και τον εντόπισαν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε στο Μιλάνο, την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Ρώμη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ρόμα-Νάπολι.


Ειδικότερα, οι οφειλές του ανέρχονται στις 13 εκατομμύρια λιρέτες, το ιταλικό νόμισμα, τότε, όμως το χρέος διογκώθηκε εξαιτίας των ανεξόφλητων τόκων.


«Είμαι αθώος», υποστήριξε ο Μαραντόνα, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ANSA, ενώ υποστήριξε πως τα χρέη ανήκουν στον τότε ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Νάπολι, Κοράντο Φερλαϊνο.


«Μου ασκούν δίωξη στην χώρα των φόρων! Εγώ δίνω μόνο αγάπη στον κόσμο και τις αθλητικές μου εμφανίσεις να με θυμούνται χωρίς να έχω πληγώσει ποτέ κανένα. Όμως τώρα θα πρέπει να υποστώ τις κακές προθέσεις και τον δόλο ορισμένων», είπε χαρακτηριστικά.Η ιταλική εφορία ζητά από τον Μαραντόνα 39 εκατ. ευρώ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...