Δείτε τι έκανε αυτή η 26χρονη-ΤΕΡΑΣ στις φίλες της επειδή απέβαλε... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τι έκανε αυτή η 26χρονη-ΤΕΡΑΣ στις φίλες της επειδή απέβαλε...

apovoli


Ιστορία φρίκης στην Αυστρία. Νεαρή γραμματέας δηλητηρίασε τις έγκυες φίλες της. Τι είπε στο δικαστήριο.
Η 26χρονη Αυστριακή Angela Maier, μετά από τρεις συνεχόμενες αποβολές, δεν άντεξε να βλέπει τις φίλες της να είναι έγκυες και αποφάσισε να τις δηλητηριάσει για να αποβάλουν.

Η νεαρή γραμματέας είχε μείνει έγκυος την ίδια περίοδο με την καλύτερή της φίλη, όμως όταν έχασε το παιδί της κυριεύτηκε από ζήλια.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την κάλεσε μια μέρα σπίτι της και της πρόσφερε νερό με φάρμακο, που έπαιρνε μετά την αποβολή της. Λίγο αργότερα η φίλη της άρχισε να αιμορραγεί και απέβαλλε.

Δυο μήνες αργότερα έκανε το ίδιο με τη γυναίκα του αδερφού της. Της πρόσφερε δηλητηριασμένο νερό με τα ίδια αποτελέσματα.

“Δεν μπορούσα να αντέξω στην σκέψη ότι αυτές θα κάνουν μωρά, ενώ το δικό μου είχε πεθάνει” είπε στο δικαστήριο της πόλης του Klagenfurt.

Όλα ήρθαν στο φως τρία χρόνια αργότερα, αφού είχε αποκτήσει ήδη ένα γιο και οι δύο φίλες της είχαν ξαναμείνει έγκυες.

Η δικαστής Michaela Sanin της είπε: “Με τις πράξεις σας σκοτώσατε δύο αγέννητα μωρά.”

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισε αλλά ανέστειλε τους 14 επειδή έκρινε ότι εκείνη την περίοδο έπασχε από βαριά κατάθλιψη.Δείτε τι έκανε αυτή η 26χρονη-ΤΕΡΑΣ στις φίλες της επειδή απέβαλε...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...