ΣΟΚ! Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος από την Μυτιλήνη!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ! Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος από την Μυτιλήνη!!

vrefos


Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι στις 23 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν..από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες Ρομά, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 & 21 ετών.


Στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγονται σε όλη την επικράτεια στους καταυλισμούς των Ρομά μετά τη γνωστή υπόθεση της μικρής Μαρίας βρέθηκε ένα αγοράκι στον καταυλισμό της Βόρειας Παράκαμψης της Μυτιλήνης το οποίο είχε ένα ζευγάρι και το οποίο δεν έμοιαζε για τσιγγανόπουλο.


Από την έρευνα που έγινε το αγοράκι το είχε ένα νέο ζευγάρι – ένας 21χρονος και μία 19χρονη – το οποίο συζεί σύμφωνα με το lesvosnews

Δεν μπόρεσαν ωστόσο να δικαιολογήσουν αν ήταν δικό τους παιδί ή άλλης οικογένειας.

Στη συνέχεια της έρευνας αποκάλυψαν ότι είχαν πάρει το αγοράκι μαζί με τη βοήθεια της μητέρας του νεαρού από ένα ζευγάρι από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσαν ότι το πήραν από άλλο ζευγάρι Ρομά επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

Οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.



ΣΟΚ! Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος από την Μυτιλήνη!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...