"Αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου"! Τα ουρλιαχτά της Σκορδά στον ΑΝΤ1 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

"Αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου"! Τα ουρλιαχτά της Σκορδά στον ΑΝΤ1

skorda


Οι φωνές της ακούγονταν στους διαδρόμους. Ποιος είδε τη Φαίη Σκορδά και δεν τη φοβήθηκε. Μάταια τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Η παρουσιάστρια δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ειδικά σε προσωπικά της θέματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και απόλυτη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δημοσιεύματα που μιλούν για εγκυμοσύνη της.


Κι όμως, η μέρα είχε ξεκινήσει τελείως διαφορετικά. Τα νούμερα του πρωινού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 είχαν προκαλέσει χαμόγελα στον Γιώργο και τη Φαίη που διατήρησαν την πρωτιά τους κόντρα στον Πέτρο Κωστόπουλο. Όμως το χαμόγελο της Σκορδά γρήγορα πάγωσε. Ένα sms στο κινητό της στάθηκε η αιτία να βγει από τα ρούχα της και να τα «σπάσει» όλα. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το δημοσίευμα που μιλούσε για εγκυμοσύνη και μάλιστα από έντυπο ιδιοκτησίας του σταθμού όπου εργάζεται. Το σοκ ήταν τεράστιο. Πέρασαν λίγα λεπτά για να συνέλθει και μετά έγινε χαμός.


Τα ουρλιαχτά της πρέπει να ακούστηκαν σε όλες τις εγκαταστάσεις του καναλιού, ενώ από τα νεύρα της δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Μάταια ο Γιάννης Λάτσιος και ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλης προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Ήταν αδύνατον. «Πρώτη φορά την είδαμε έτσι. Ήταν έξαλλη και από τα νεύρα που είχε στο τέλος την έπιασαν τα κλάματα» εξομολογείται στο περιοδικό «Yes!» στενός της συνεργάτης. «Δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλά με τίποτα. Φώναζε, ούρλιαζε. Και ο Γιώργος ήταν νευριασμένος, αλλά η Φαίη ήταν άλλο πράγμα. Μέχρι κι εμείς που την ξέρουμε, τρομάξαμε».


«Γιατί μου κάνετε πόλεμο; Από την πρώτη μέρα προβλήματα. Δεν γίνεται πουθενά αυτό». Η παρουσιάστρια δεν άκουγε τίποτα. Όσο τα στελέχη του καναλιού τής έλεγαν ότι δεν είχαν ιδέα για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, εκείνη ούρλιαζε περισσότερο. «Θέλετε να πιστέψω ότι δεν ήταν ενημερωμένο το κανάλι για το δημοσίευμα;» φώναζε. Η απορία της βέβαια έχει λογική, αφού το ερώτημα που προκύπτει από όλους είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν να μην ήξερε κανείς για το εν λόγω δημοσίευμα εντύπου που ανήκει στο κανάλι;


Η Φαίη όμως είχε πάρει φόρα και δεν σταματούσε με τίποτα. «Μα δεν ντρέπονται; Στην παρουσίαση ήμασταν δίπλα δίπλα με όλους, δεν μπορούσαν να μου πουν κάτι; Δεν πιστεύω τίποτα. Με αδειάσατε από την πρώτη μέρα». Για μία ώρα ο Λάτσιος και ο Λιαρέλης επιχειρούσαν να ηρεμήσουν την παρουσιάστρια, ενώ και η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλούσε συνεχώς μαζί της στο τηλέφωνο για να πέσουν οι τόνοι. Ο Γιώργος Λιάγκας, αν και του ήταν πολύ δύσκολο, προσπαθούσε να κρατήσει την ψυχραιμία του. «Σε τέτοια θέματα είμαστε πολύ ευαίσθητοι. Πώς αφήσατε να περάσει αυτό το δημοσίευμα;» ρωτούσε αλλά οι απαντήσεις που δεχόταν ότι δεν υπήρχε γνώση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ δεν τον κάλυψαν καθόλου.


Το ζευγάρι έφυγε από το στούντιο του ΑΝΤ1 εκνευρισμένο αλλά και προβληματισμένο. «Άντε να δούμε πώς θα συνεχίσουμε». Η ατάκα αυτή που ακούστηκε δείχνει το μέγεθος του προβληματισμού των δύο παρουσιαστών πριν καλά καλά προλάβουν να ξεκινήσουν τις εκπομπές και να αποδείξουν ότι δίκαια το καλοκαίρι η μεταγραφή τους έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην ελληνική showbiz. Και ο προβληματισμός δεν άργησε να φανεί, και μάλιστα στον… αέρα. «Τρίτη μέρα εκπομπής και βαρέθηκα τρομακτικά. Δεν μου άρεσαν όλα αυτά που είπαμε. Βαρέθηκα πολύ. Θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω». Ξαφνικά όλοι πάγωσαν στο πλατό. Ο παρουσιαστής είχε στείλει το μήνυμά του για το πόσο ενοχλήθηκε από το δημοσίευμα. Όσο για τη Φαίη; Εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει πολύ, άλλωστε δεν μπορούσε. Από τα ουρλιαχτά και τις φωνές της προηγούμενης ημέρας, η φωνή της είχε κλείσει…


Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί ο Γιώργος και η Φαίη να ξεκίνησαν με το δεξί στη μάχη της τηλεθέασης, όμως οι σχέσεις τους με το κανάλι δέχτηκαν πολύ μεγάλο πλήγμα.


Όταν ο ΑΝΤ1 έκανε ξανά τη Σκορδά να κλάψει…


Η Φαίη και ο Γιώργος δεν έχουν κρύψει ποτέ πόσο ευαίσθητοι είναι σε θέματα παιδιών κι εγκυμοσύνης. Έχουν στείλει εξώδικα απαγορεύοντας τη δημοσίευση φωτογραφιών του γιου τους Γιάννη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΝΤ1 έκανε τη Φαίη να κλάψει για δεύτερη φορά για θέμα καθαρά προσωπικό. Όταν αντίπαλοί της στην πρωινή ζώνη ήταν οι Καραμέρος-Χαριτάτος, ο τελευταίος είχε υπαινιχθεί στον αέρα ότι η Σκορδά και ο Λιάγκας δεν μιλούσαν για την εγκυμοσύνη της Φαίης στο μικρό Γιάννη για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί αργότερα ο Χαριτάτος να επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, αλλά η παρουσιάστρια το κρατούσε «μανιάτικο» και όταν της δόθηκε η ευκαιρία έριξε τα καρφιά της. «Ο κύριος Χαριτάτος μπορεί να έχει πει χίλια δυο άλλα πράγματα που να έχουν ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια», ήταν η ατάκα της για τη δικαστική κόντρα του παρουσιαστή με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, φίλη και συνεργάτιδα πλέον των Λιάγκα και Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1.



"Αφήστε ήσυχη την οικογένειά μου"! Τα ουρλιαχτά της Σκορδά στον ΑΝΤ1

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...