Άρχισαν τα όργανα στον ΑΝΤ1! Πέτρα του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης, ποιοι τα έχουν βάλει μαζί του; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Άρχισαν τα όργανα στον ΑΝΤ1! Πέτρα του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης, ποιοι τα έχουν βάλει μαζί του;

kanakis


Η επιθυμία του Αντώνη Κανάκη έγινε πραγματικότητα. Όμως, η μία και μοναδική εμφάνιση την εβδομάδα εκείνου και της παρέας του τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, έχει προκαλέσει πάρα πολλές… μουρμούρες. Και αυτό δεν είναι «ράδιο αρβύλα»…


Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, η σατιρική εκπομπή της παρέας από τη Θεσσαλονίκη θα μεταδίδεται πλέον μόνο μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα. Από τις τρεις ημέρες προβολής, πέρυσι έπεσε στις δύο και φέτος στη μία. Τρέχει κάτι με τον «Mr Αρβύλα» ή όχι; «Θα θέλαμε κάθε μέρα να έχουμε την εκπομπή, αλλά όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος, όμως οι κακές γλώσσες είχαν ήδη πιάσει δουλειά.


Η μία εμφάνιση την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα διαρρέοντα,ι αποτελούσε αίτημα του ίδιου του Κανάκη. Ήθελε να συγκεντρώσει περισσότερο και καλύτερο υλικό για την εκπομπή, γεγονός που απαιτούσε μεγάλη προεργασία. Αν η εκπομπή παρουσιαζόταν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, δεν θα είχε την ποιότητα που θα ήθελαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι τηλεθεατές. Το κανάλι αποδέχτηκε το αίτημα του «Mr Αρβύλα» αν και πρόκειται για μία εκπομπή που χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση. Η αποδοχή όμως είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πυροβολούν» τον Λάτσιο ως διευθυντή προγράμματος ότι έκανε το χατίρι του κολλητού του φίλου και μιλούν για ιδιαίτερη μεταχείριση στον Κανάκη.


Τα «καρφιά» όμως δεν σταματούν εκεί. Πολλοί θυμήθηκαν τώρα ότι ο παρουσιαστής και η ομάδα του βρίσκονται σε διακοπές από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (μάλιστα για κάποιες μέρες Λάτσιος και Κανάκης πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη Χαλκιδική) και θα ξεκινήσουν εκπομπές τον Νοέμβριο αργότερα από όλες τις άλλες παραγωγές του σταθμού. Πάντως, στον ΑΝΤ1 δεν δείχνουν να ασχολούνται καθόλου με όσα λέγονται και ακούγονται, καθώς πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή και θα δικαιωθούν από τα αποτελέσματα.


Από το… ντόμινο που δημιουργήθηκε πάντως, αυτός που καλείται να βγάλει τρεις εκπομπές την εβδομάδα -εκτός αυτής του Σαββάτου- είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη πριν από το «ΟΛΑ» θα προβάλλονται «Τα Καρντάσιανς» με Αρναούτογλου, Μπεκατώρου και Σταρόβα. Να σημειώσουμε ότι στο τέλος της περασμένης σεζόν δημοσιεύματα ήθελαν να έχει δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις του Θέμου με τον Λάτσιο εξαιτίας του Κανάκη.


Ο Αναστασιάδης ήταν δυσαρεστημένος από την ώρα έναρξης της εκπομπής του, αφού αργούσαν πάντα να τελειώσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» και θεωρούσε υπαίτιο τον Λάτσιο, αφού είχε παρέμβει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα σε Θέμο και Λάτσιο -μαζί με τον Αναστασιάδη ήταν και ο συμπαρουσιαστής του Βαγγέλης Περρής-, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το επεισοδιακό περσινό φινάλε του «ΟΛΑ», το οποίο ανακοίνωσε ξαφνικά μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Περρής.



Άρχισαν τα όργανα στον ΑΝΤ1! Πέτρα του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης, ποιοι τα έχουν βάλει μαζί του;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...