Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ 1 - Είναι έγκυος τριών μηνών η Σκορδά! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ 1 - Είναι έγκυος τριών μηνών η Σκορδά!

egkumosuni


Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ 1. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr, στο κανάλι του Αμαρουσίου διεξήχθη πριν από λίγο έκτακτη σύσκεψη με θέμα την… εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά.


Μην φανταστείτε όμως ότι η κουβέντα είχε να κάνει μόνο με το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντικατασταθεί η δημοφιλής παρουσιάστρια στο μέσο της σεζόν.

Κυρίως, αφορούσε το γεγονός ότι την σχετική αποκάλυψη θα… κάνει αύριο το περιοδικό ΟΚ που ως γνωστόν ανήκει πλέον στα μίντια του ομίλου της οικογένειας Κυριακού.

Όπως μάθαμε, το θέμα θα είναι πρωτοσέλιδο στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο, παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού για το αντίθετο.

Βλέπετε αυτοί που έπρεπε να το ήξεραν πρώτοι, το έμαθαν τελευταίοι, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να σταματήσει η εκτύπωση, αφού στα μεταξύ οι μηχανές είχαν πάρει ήδη μπρος.

Πλέον, αναμένεται αύριο το πρωί η αντίδραση του τηλεοπτικού ζεύγους, αν μέχρι αύριο δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την κυκλοφορία του περιοδικού.

Για να ξέρετε, οι αυριανοί χειρισμοί Λιάγκα-Σκορδά, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησης, απασχόλησαν έντονα την σύσκεψη.




Συναγερμός έχει σημάνει στον ΑΝΤ 1 - Είναι έγκυος τριών μηνών η Σκορδά!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...