Δείτε την 16χρονη κόρη του 90χρονου Μίμη Πλέσσα. Έχει και έναν γιο 54 ετών.. ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δείτε την 16χρονη κόρη του 90χρονου Μίμη Πλέσσα. Έχει και έναν γιο 54 ετών..

plessas


Βραδινή έξοδος για μπαμπά και κόρη…Με την 16χρονη κόρη του, Ελεάννα βρέθηκε ο 90χρονος Μίμης Πλέσσας στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φον Δημητράκης” με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου.

Ο Μίμης Πλέσσας έχει μεγάλη διαφορά με την κόρη του, που έχει αποκτήσει με την Λουκίλλα Καρέρ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο γιος του συνθέτη, είναι σήμερα 54 ετών!


Παρ’ όλ’ αυτά, η σχέση τους είναι άψογη, και μάλιστα ο Μίμης Πλέσσας έχει δηλώσει θαυμαστής της κόρης του. “Δεν θα ισομοίραζα τα υπέρ και τα κατά της σημερινής μου ωριμότητας ως πατέρα, γιατί ο ψυχικός πλούτος που μπορώ να της προσφέρω είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος.


Και πολλές φορές ξεπερνά τις κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισα στο μεγάλωμά της, να τρέξω όσο θα ήθελε στα παιχνίδια μας, να τη βλέπω να με ξεπερνά όταν κολυμπάμε μαζί και να την παρακαλώ στα γενέθλιά της να βρει λίγη ώρα να μου δείξει με την ευχέρεια που χαρακτηρίζει τη γενιά της τη λύση για ένα πρόβλημα που είχα με τον υπολογιστή”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μϊμης Πλέσσας σχετικά με την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την 16χρονη Ελεάννα.




Δείτε την 16χρονη κόρη του 90χρονου Μίμη Πλέσσα. Έχει και έναν γιο 54 ετών..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...