Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε με τι πλένει τα δόντια του ένας 13χρονος!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε με τι πλένει τα δόντια του ένας 13χρονος!!

 




Τα τελευταία επτά χρόνια ο 13χρονος Russell Laman κάνει καταδύσεις…μαζί με τον πατέρα του. Στο βυθό της θάλασσας ήταν που ανακάλυψε και τη νέα του αγαπημένη συνήθεια: το καθάρισμα των δοντιών του από… γαρίδες.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, πατέρας και γιος παρατήρησαν ότι οι γαρίδες στα ανοικτά του Μπαλί περίμεναν υπομονετικά πάνω στα θαλάσσια σφουγγάρια για τους «πελάτες» τους, δηλαδή τα ψάρια και αφαιρούσαν τα παράσιτα που υπήρχαν στα στόματά τους.

Ο έφηβος σκέφτηκε να κάνει το ίδιος κι έτσι, μια ημέρα καταδύθηκε στο βυθό, άνοιξε το στόμα του και περίμενε τις γαρίδες να μπουν μέσα. Εκεί, οι γαρίδες έπιασαν αμέσως δουλειά, αφαιρώντας τις τροφές ανάμεσα στα δόντια του αγοριού και ο πατέρας του Russell ήταν δίπλα του να να απαθανατίσει τις μοναδικές αυτές στιγμές.

«Ένιωσα σαν μικροσκοπικοί οδοντίατροι να καθαρίζουν τα δόντια μου. Ένοιωσα να γαργαλιέμαι λίγο, αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Κάνω όπως τα ψάρια. Όταν αρχίζω να ξεμένω από αέρα, κλείνω σιγά-σιγά το στόμα μου και οι γαρίδες φεύγουν», είπε ο 13χρονος.




Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε με τι πλένει τα δόντια του ένας 13χρονος!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...