Εντυπωσιακή η 1η μέρα του Spetses mini Marathon ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Εντυπωσιακή η 1η μέρα του Spetses mini Marathon

spetses


Με τις απονομές των βραβείων στους νικητές, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Spetses mini Marathon, που πραγματοποιείται για 3η χρονιά στις Σπέτσες.


Από χτες το πρωί καταφτάνουν στο νησί χιλιάδες επισκέπτες προκειμένου να λάβουν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα, αλλά και για να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες επέτρεψαν σε όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στους δύο κολυμβητικούς αγώνες, να απολαύσουν την εξαιρετική διαδρομή από τις Σπέτσες έως την Κόστα. Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν το διάπλου των 5.000 μέτρων (Σπέτσες – Κόστα – Σπέτσες), ενώ σχεδόν 700 άτομα μεταφέρθηκαν έως την Κόστα με Φέρρυ, και κολύμπησαν μέχρι την Ντάπια.


Ο έλληνας Ολυμπιονίκης Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος τερμάτισαν πρώτοι χέρι – χέρι στα 5 χιλιόμετρα, μεταδίδοντας το μήνυμα του αγώνα για ευγενή άμιλλα.


Ο αγώνας έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής, με όλους τους συμμετέχοντες να δίνουν ραντεβού για του χρόνου.


Το απόγευμα την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτιοι μαραθωνοδρόμοι! Παιδιά από 2 έως 12 ετών έτρεξαν μικρές αποστάσεις και απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα όλων.


Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες Δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων.


Για δεύτερη χρονιά, το newsbeast.gr είναι ο μοναδικός Web Media Sponsor του Spetses mini Marathon, μεταφέροντας με ζωντανές ανταποκρίσεις και συνεχές ρεπορτάζ τον παλμό των αγώνων. Η δημοσιογραφική του ομάδα θα παρακολουθεί και θα μεταδίδει καθημερινά τις εξελίξεις, με φωτογραφικά αφιερώματα και στιγμιότυπα από όλα τα σημαντικά γεγονότα.


Χορηγοί


Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η ING. Telecoms Provider η WIND, ενώ υποστηρικτές των αγώνων είναι οι εταιρείες Amstel Radler, Βίκος, Folli Follie, Holmes Place, Lucozade, Melissa, Μακεδονικός Χαλβάς, Mizuno, Ορθοβιοτική.











Εντυπωσιακή η 1η μέρα του Spetses mini Marathon

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...